Ebruuuuuuu Kızlar 3 ( D vitamini ) damlasına başladık günde kaç kere veriliyor du bu damla akrabam günde 3 kere vereceksin dedi üstünde 1 kerede 3 tane yazıyor nette de düzgün bişey yazmıyor kafam karıştı siz kaç damla veriyorsunuz
FistikliLokumum Ebruuuuuuu günde 1 defa 3 damla. Eger damlatarak vermekte zorlanıyosanız mama kasıgına 4 damla dökerek verebilirsiniz. Ben myle yapıyorum sisesi cok gıcık bisey zor damlıyo z monovit d vitamini kullanıyoruz kasıkla veriyorum ben
Bebegimm1 Ebruuuuuuu gunde 3 kere kesinlikle verilmiyor fazla vermeyin gunde 1 kez 3 damla. bu saglik ocaginin verdigi galiba genelde gaz kabizlik yapiyr eger yaparsa eczaneden ozel olark farkli alirsiniz
Hasanhaticeazraderen Bebegimm1 bizde onu kullanıyoruz gerçekten gaz kabızlık yapıyor mu benim bebeğim biraz zorlanıyor gibi ona başladığımızdan beri buna bağlamamıştım
Eslemesra Bebegimm1 ay evet ya kabızlık yapıyo hemde benim bebegım de asırı derecede ıstahsızlık yapıyo onu ne zaman damlatıyosam ne emıyo ne de yıyo
Ebruuuuuuu Bebegimm1 evet çok gaz sancısı var hiç aklıma gelmemişti yarın eczaneden alıp deneyeyim sizin söylediğinizi
Bebegimm1 Hasanhaticeazraderen ordan verilenleri kullanmayin eczaneden icerigi temiz alin burda bi aralar cok okumustum saglik ocaginin verdigi yan etki yapiyr icerigi temiz degil diyolardi demir ilacini falan eczaneden almistim kullanmadim onlarin verdigini hic
PrensesimEla Hasanhaticeazraderen Genelde yapıyor diyorlar bir de sağlık ocağının verdiği vitamin ve kan ilacını da paraben olduğunu soylemisti doktorumuz d vitamini pedia d önerdi onu kullanıyoruz
Bebegimm1 Eslemesra Degistirin vermeyin derm ben doktorumun verdigi pedia d kullaniyorum eger butceniz cok yoksa hem uygun hemde guzel.daha iyiside var ocean onuda deneyebilirsiniz