Dorusun-annesi17 Oğlum 27 aylık 7aydır inek sütü olmadan uyumuyor 20 aya kadar bebek maması içti biberon alışkanlığı var her uykuda istiyor doktor inek sütünü yasakladı ileri derece reflüsü olduğu için süt olduğuna inandırabileceğim tadı benzemese bile rengi beyaz olan ne verebilirim ?
Babyone Dorusun-annesi17 badem sütü arastırdnz mı acaba oda beyaz bıraz arastırın sutten daha fazla faydalı oldugundan tadını sever belkı
Eymencvk Dorusun-annesi17 tadından dolayı içmez ama yulaf sütü kullanabilirsiniz yulaflar suda yumşayonca suyu cıkıyor beyaz
Dorusun-annesi17 MinnakAsel kefiri hiç sevmez içmedi hiç ayranıda yemekten yemeğe içtiği için uyacağını anlamaz
Babyone Dorusun-annesi17 ben süt veryrm arastrmadm bu konuyu yanlıs bılgı vermıyeyım. Ama demır eksıklıgı asırı sut tuketımınde yasanır dgru oranda kullanımda bı skntı yaşatmaz
Dorusun-annesi17 Babyone ben önünü alamıyorum 2 uyku yapıyor bi öğle bi gece öğle 230luk bi biberon gece bazen 1 bazen 3 biberon yani ortalama bi birbucuk lt içiyor gün içerisinde
Dorusun-annesi17 Babyone evet fazla yeterince fazlaymış 3 biberon su bile işitemezsin dedi uykuda Allah korusun mide kanamasından böbrek yetmezliğine kadar gidiyormuş
Deletedmom5284 Ben inek sütü içirmiyorum kızıma badem sütü veriyorum haftada 3-4 gün, çok vitaminli sağlıklı, alerji riski yüksek o yüzden 3 gün kuralı ile verin 🥰
Karannn Dorusun-annesi17 evet çok benziyor şekerli süt gibi canım içer diye tahmin ediyorum ufak paketlerinden alıp deneyebilirsin