yigitinanneesii Merhaba 🤎 Bebeğim 3 ay 26 günlük, destekli oturmaya ne zaman başladınız ? Her gün belirli saatlerde mi oturması gerek ? Kaç dk vs alıştırma yapmalıyım? Yardımcı olur musunuz ? 🙏🏻
MinnakAsel yigitinanneesii 3 aydan sonra kucağımda 5 dakikayı gecmicek şekilde destekli oturrttum tabi doktora sordum 6.ayinda desteksiz oturmaya başlamıştı
34_21_23 yigitinanneesii bebeğin isterse zaten anlarsın. Benimki 4 aylıktı oturmak istiyordu yatırınca boynunu kollarını kasıyordu beni kaldır diye. kucağımda istemeyince de kendini kaydırıyordu kollarımdan. Yatırınca ağlıyordu mesela ben öyle anlıyordum çok oturmak istiyordu şimdi 5,5 aylık 10-15 saniye desteksiz oturup sonra devriliyor.
Prensescim yigitinanneesii daha çok erken canım acele etme beli ağrır oturunca hep oturacak zaten biz 5.aydayız yeni başladık destekli oturmaya
MinnakAsel yigitinanneesii Hic oturtmadim almadım öyle şeyler 6. Ayda yanına arkasına yastık falan koyuyordum ama dusmuyodu önlem amaçlı ben daha çok çamaşır sepetinde oturttum 🤣bak çok işe yarıyor oturmayı öğreniyorlar
MinnakAsel yigitinanneesii Yok kız 🤣sıkışıp kalıyordu sıkıştığı için devrilmiyordu ama 6-7 aylıkken yapıyordum