Hirakosar Kızım yeni doğduğunda canbebe kullandım çişi bile ortasından sizdiriyordu, şuan Sleepy kullanıyorum her kakasinda yandan ya da sırttan çıkıyor. Prima desen pahalı, ne kullanalım Allah aşkına? 🤦 Bez önerisi istiyorum.
Deletedmom0028 Hirakosar ben molfix kullaniyorum. Bezi iyi baglandiktan sonra tasma sizma yapmiyor bi de duzenli kontrol ettin mi tamamdir. Ayrica fazla bez markasi degistirmekte pisige neden olur.
Ugggg Hirakosar ya bim deki bezi alıyorum ne sızdırdı ne taşırdı herkez bezden şikayetçi bimdeki bezde normal süper kalite diye satilmiyo ama gayet iyi pişik bile ollmadi
Deletedmom0028 Hirakosar malesef prima pekte masum değil 😞 hemde pahali https://www.instagram.com/p/Bua-N6ADT1a/?igshid=18zdnc76q7z35
Hirakosar Ugggg Afedersiniz ama doldurduğu zaman da tutuyor mu? Bebeğimin kaka yaptığını duyuyorum anında alıyorum bezine baskı yapmadan alana kadar ensesine çıkıyor ya 😐
Ugggg Hirakosar benim bebeğim bibucuk aylıkken kabız oldu ve 11 gün yapmadigi günler oldu fitil koydum yaptı krema kivami düşün bı açtım öyle bı doldurmuş ki sırtına falan çıkmadı beşinci aya girdik hiç öyle bişey yaşamadım o sırta çıkma eğer yaptı kakayi alinmadiysa bez kipirdadikca oynamıştır öyle çıkmıştır
Meri453 Hirakosar belki de bezi bağlayamıyorsunuz? Yada çok çişliyken kakasını yapınca taşıyodur yada fazla kaka yapıyodur. Bende sleepy kullanıyorum memnunum. Düzgün bağlayınca hiçde taşmıyor🤔🤷♀️
Canozum Hirakosar Hirakosar prima e bebekte baya düştü birde bazı marketlerde daha da uygun olabiliyor ben e bebekte tanesini 79 kuruşa hesaplamıştım ve e bebekte şuan 2.%30 indirimli nuhmar var burada orda 70 kuruşa geliyor tanesi
SelimSongur Hirakosar ilk sleepy kullandık berbat sızdırdı . Sonra prima premium care kullandık oda çok pişik yaptı kırmızı domates gibiydi . Molfix kullanılıyorum 1 haftadır çok güzel 👍
[silindi] Hirakosar Bez markadan ziyade bağlamaylada ilgili. Bende sleppy kullanıyorum ben bağladığımda taşma vs olmuyor. Bazen Annem değiştirince sızdırdığı oluyor.
Sedaahmet Hirakosar bende sleppy kullandim ama bende kakasi taşmadı.sadece çiş yapinca cok şişiyordu bez. Yaklaşik 3 haftadir felan a101 in sofia bezini kullaniyorum. Cok iyi bence. Zaten sürekli kontrol ediyorum. Bez iyi bağlandıginda taşma yapmaz bence.