Busrapoyrazzz Merhaba ya benim oğlum 14 aylık ama işaret patmağıyla göatermeyi bilemiyor sizin bebekleriniz yapıyor mu bu şartmı peki yani dediğimi anlıyor ama göstermiyor
squirtle Busrapoyrazzz bnde özel eğitimde çalışıyorum odyolog olarak çocuk gelişimci vs buradaki arkadaşlarımla görüştüm 18 aya kadar normal dediler işaret parmağından ziyade istediğini eliyle göstermesi gerekirmiş
Mircet Busrapoyrazzz benim kızım da 14 aylık gösteriyor ama ben genelde istediği şeyleri konsolun önüne dizerim suluğu oyuncakları vs sonra oyun gibi hangisini istiyorsun falan diye sorarım önce ben işaret ediyordum tabi ki
Busrapoyrazzz squirtle eliyle gösteriyor yani almaya çalısıyor istediğini birde alıştı ağlıyormuş gbi yapıyor yalandan bizi versin diye bekliyor verincede gülümsüyor 😁
Busrapoyrazzz squirtle birde bişeyi soruyorum nerde diye eliyle vuruyor yada bana getiriyor bazende karıştırıyor babayla dedeyi çalıştıgım için çok ilgilenemiyorum o yüzden kaygılarım var
squirtle Busrapoyrazzz benim oğlumda öyle ama siz birazcık zorlayın suyu mu istiyorsun diye fiziksel yardımla elini uzattırın fln ☺️
Busrapoyrazzz Deletedmom0099 neler yapıyor bebeğiniz benim oğlum bazen kişileri de karıştırıyor zaten kendim bakamıyorum çok yoğun çalıatıgım için baZen adıyla sealendiğimdede bakmıyor sanki inat eder gbi bazen de hemen bakıyor kaygılarım kendim bakamadığım için panik anneyim işin açıkcası 😊