Aysenurl İki gündür yapıyorum fakat anlamadığım bir şey var öğünlerde istediğimiz her şey yiyebiliyor muyuz ben sabah dokuz öğlen üç şeklinde yapıyorum
HatFer135 Aysenurl hayır canım az karbonhidrat tüketmeye calis pilav beyaz ekmek yeme bulgur makarna 3 kaşık bir dilim yerine geçiyor akşam yemeğinde tuketebilirsin kahvaltıda da bir iki dilim buğday kepek vb 😊
Adababy Aysenurl 3 den sonrada hemek yiyomusn . Ben 12-1 gibi kahvaltı 3-4 gibi tarçınlı türk kahvesi. Akşam 6-7 gibi yemek porsiyonlar azar azar ekmek kesinlikle yemiyorum 7 kilo gitti 1 ayda 66 ile başladım 59 kiloyum ve halada vermeye devam ediyorum arada kaçamaklarım oluyo tatlı lahmacun vs
kenankaan Aysenurl kalorisine dikkat etmen gerekiyor, ben kalori hesabı yapıyordum Bi sürü uygulama var yükleyebilirsin, yediklerimi yazıyordum hesaplıyordum. Fazlaca yedikten sonra Aralıklı orucun faydası olmaz.
Eseraly Adababy normalde çabuk mu kilo verirsiniz bende dikkat ediyorum yediklerime ama kilo veremiyorum 🤦♀️
Aysenurl Adababy Yemiyorum üçten sonra fakat dün beş kaşık makarna yedim saat 3:00’te aralıklı oruç’u anlayamadım tam
Adababy Eseraly normalde çabuk kilo alıp veririm ama doğumdan sonra 67 de takılı kaldım 80 den indim durduk yere 67 e ama sonrası gitmedi . En sonda aralıklı oruç yaptım gitti. Kafana takarsan stres yaparsan evet gitmiyo sonrasını oluruna bırakınca aa vermişim diyosun