Meteninannesi52 canimbenimmm lutfen cevapver psikoljim bozuldu artik. 12 aylik bir kuzumvar bay bay alkis gel gel herseyi yapiyor ne taklit etsek yapiyor hayvan seslerini ogrettim hayvamalri bana getiriyor seslerini ciakrdigimda mö dedigimde inegi alip getiriyor, 2 gundur yurumeye basladi , ce ee oynar bizimle ablasiyla saklanir bö yapar bize , babsi gelince hemen kapiya gider ilk bir guler kendince tatli bir gulusu var sonra kucagina gider genellikle bana duskun ac veya uyksuu olunca benden baskasin agitmez , herseyi taklit etmeye calsiri ozellikle ben degilde bir baskasi yapinca bu der ve burda demeye basladi ara ara nerde diye sorunca burda der suyunuda bu der ister gorunce istedgi birsey olunca paagini yada elini uzatip ister , mama ,ham der baba dedeyide soyler ama babildama seklinde . Genel anlamda ne yapsak yapmaya calsiir insanlardan ilk cekinir hemen isinir onlara opucuk atar. Ama bne bunlari gordugum halde cocugun herseyinde sikinti ariyorum sonradan otizim tanisi alan cocukalrinda bi anda geriledgini duyunca her yaptigini takar oldum ne yapsa suphelenir oldum gzo temasi cok iyi bu aralar baska seylere odaklansada oturunca bayaga bakiyor gozlerimize isminede cogu zaman bakiyor biseyle oynar abkasiyla oynarken bakmiyor benim arkamdan agliyor kucakci bir bebek nasil geriliyot birden cocuklar , yada 1 yasina akdar normal sonradan geriledi diyorlar ya nasil yani benim kizim gibiyken mi birden geriliyolar bunu anlayamiyorum kendimi yaptikalri icin rahatlatirken her yaptiginda da sikinti ariyorum lutfen bana yardimvi olun 😞