Kızım 5 aylık oğlum 25 aylık sizi çok iyi anlıyorum biz de ilk doğdumuz oğlum böyle şeyler yapmıştı ama ben hiç müdahale etmedim yani müdahale etmedim derken elbette ki zarar vermesine izin vermedim ama bunu çok sakin bir şekilde yaptım kimsenin de büyük büyük tepkiler vermesine asla izin vermedim sen abisin koruyacaksın filan demedim dedirtmedim onun da bir bebek olduğunu asla aklımdan çıkarmadım sevmesine incelemesine hep müsade bir süre sonra onları yalnız bıraktım beraber vakit geçirmelerini sağladım gizlice kendimi göstermeden izledim ki ters bir durum olursa müdahale edebileyim diye yenidoğan döneminde şükür ki kızımın uyku problemi olmadı o uyurken oğlumla kaliteli zaman geçirmeye çalıştım hep oyun oynadık kardeş temalı Kitaplar okuyup hikayeler anlattım kardeşi uyanıp ağlayınca yanına gidelim ister misin diye sordum onun isteklerine önem verdim genelde kızımın uyuması bizi çok rahatlattı bu dönemde oğlum ona onun varlığına alıştı ki oğlum doğum yapana kadar emdi doğum yaklaşınca sütün tadı değiştiği için kendisi bırakmıştı kardeşini emerken görünce çok şaşırıp kızmıştı bunları bile atlattık elbette ufak tefek kazalar geldi başımıza bi gün severken üçümüz oynarken bir anda ısırdı ama kızdığı için değil sevdiği için de yavaş yavaş zarar vermelerini de aştık şimdi çok alıştı ağlayınca benden önce koşuyor annem geliyor ağlama diyor sarılıp öpüyor bence en önemli şey yaptığı şeylere büyük tepkiler vermemek bırakıp incelesin merakını gidersin inanın biz bir ay boyunca her dakika kardeşimize by by yapıp el salladık gitsin diye ama şimdi birinin almasına bile izin vermez o bizim bebeğimiz Diye biraz uzun oldu ama sabır edin mutlaka geçiyor zor günler son bir şey daha söylemek istiyorum oğlumun da uyku problemi vardı doktorumuzun önerisiyle biz “by by night damla” kullanıyoruz uykuya geçişte zorlandığı gecelerde size de tavsiye ederim araştırıp doktorunuza danışıp kullanabilirsiniz 🙏