Zey6 Beko KT70 modelinde kurutma makinem var. Fakat bazı giysiler çıkınca çekmiş küçülmüş oluyor ve bunlar eşimin pantalon tişört ve lakos tarzı dış giysileri. Adamın giymeye giysisi kalmıyor haklı olarak bana söyleniyor. Ve bazı örgü tarzı şeyleri atıncada tülermiş şekilde çıkıyor. Bunlara çözüm sizin yaptığınız bir şey var mı? Eşimin dış giysilerini artık atmıyorum. Meydanda mutfak sandalyeleridende 2 3günde anca kuruyor…. Pamuklu dolap kuruluğu programında çalıştırıyorum. Bebeğimin giysilerini bebe programında ne farkı var gerçi bilmiyorum.
Deniz95 Zey6 bendede Arçelik kurutma makinesi var ama 4 yıldır kullanıyorum öyle bir sıkıntı yaşamadım hiç
AgentMom Zey6 eşinin dış çamaşırlarını tek at. 4-5 parça kururken çekme yapmıyor. Birde nette chakra diye bişey gördüm oda önlüyormuş. Bende Beko kullanıyorum. Çekme olmadı bugüne kadar. Dış kıyafetleri ütü kuruluğunda çıkartıyorum genelde.
Babyone Zey6 tek cozumu var malesef atmamak . Benmkıde küçültülüyor. Yunlu zaten atılmaz ıcıne. Hassaslar gomlekler kırısır. Bebek kıyafetlerınıde buyuk alıyrm ben bu sekılde sorunumu cozuyorum baskada yolu yok malesef
Noname21 Zey6 bende siemens kullanıyorum. Cok doldurunca da çekiyor. Ben kumaşları ve dış pantalon kadife pantalon falan atmıyorum. Gomleklerde sorun yaşamadım. Hassas isaretliyorum
Pelopel Zey6 Aynı şekilde nedense sadece eşimin kıyafetleti çekiyor🙈Atma diyor ama ben hssasta atmaya devam ediyorum. Extra hassas butonunuz varsa onu deneyebilirsiniz. Sanırım atılan program da önemli. Kumaşın cinsine göre atılmas gerek.
Zey6 Pelopel kot seçeneği var onuda bir iki pantalon için çalıştırmadım hiç. Sentetik var onu yapıncada nemli çıktı. Deniyim yada sandalye de sererek devam….
Deletedmom5284 Örgüler tüylü kıyafetler kurutmaya atılmamalı, lacostelarda çekme yapar, o kıyafetleri atmayın, mont, mayo tarzı giysilerde atılmaz
barbarosunannesi Zey6 vestel a plus plus var çok.memnunum bahsettiğiniz şeylerin hiç biri olmuyor .makinadan o bence
Zeynep11 barbarosunannesi bende 2 ay önce vestel aldım herkesin çok kötülemesine rağmen ama çok memnunum. Atmadığım hiç bir şey yok, hiç birinde sorun yaşamadım. O pahalı markaların sorun çıkardığını görünce şaşırıyorum
2cocukanacigi Benim de makinam beko km70 sizin ki hic problem yasamadim 5 aydir kullaniyorum hic cekme kuculme yasamadim bi servisi arayip danissaniz ayrica ben montlari da atıyorum hic cekme olmadi
Feyza_d 2cocukanacigi Benimde aynı km70 hiç sorun yaşamadım şükür bebeğimin uyku tulumu vs hep atıyorum
Deletedmom5284 Zey6 Kot pantolon atmıyorum çok kırışıyor ütülemek zorunda kalıyorum 😂 keten kullanmıyorum canım
2cocukanacigi Zey6 keten pantolonumuz yok ama kotlari atıyorum hatta bazen havlular gomlekler kotlar aynı anda denk gelip karma programda calistiyorum sorun yasamadim ben
Feyza_d Zey6 Bende ayni ürünü kullanıyorum renkli için sentetik dolap yada ütü kuruluğu kullanıyorum hiç sorun yaşamadım
Feyza_d Zey6 beyazlılar için de pamuklu dolap yada ütü kuruluğu bebeğimin kıyafetlerini de hassas varsa icerisinde bebek programına atıyorum yoksa normal sentetikte kurutuyorum
Feyza_d Zey6 Bu arada pardon km 70 benimki ama içeriği aynı sadece enerji tüketimi farklı diye biliyorum