Kirpisacinannesi Kızlar normalde Molfix kullanıyorduk Bezim bitmiş kız kardesimde numarasını bulamayınca gidip canbebe almış nasıl bir bez kullanan var mı ona göre devam edicem bu beze yoksa yarın a101e Molfix bez geliyor stok yapicam 😍😍😅😅😅
Eldarwenn Kirpisacinannesi uzun zamandır canbebe kullanıyorum aslında çok da memnundum sızdırma yok çok hızlı emiyo ve pişik de olmadı bebeğim ama havalar ısındıkça sık değiştirmeme rağmen sanki çiş kokusu gelmeye başladı rahatsız oluyorm artık bende şuan bezi değiştirmek için ne alsam diye düşünüyorum 🤔
Sahidex Kirpisacinannesi 3 aydır kullanıyorum canım kızım doğduğundan beridir çok memnunun ben valla😊
renkliruya Minies kullanıyordum uzun süredir.. Ama son bir aydır iç dokusu topaklanıyor.. Neden olduğunu anlayamadım.. Dün canbebe aldım.. Daha öncede 1 kere kullanmıştım.. Bir sorun yaşamamıştım.. Şimdilikte bir sorunumuz yok..
Kirpisacinannesi Bı sure deneyeyim o zaman banada dokusu güzel geldi Molfix biraz kalın gibi geldi canbebeyi elime alınca bilemedim bakalım başka arkadaşlar memnun mu nasıl şuan pisikte yapmadı tasirmada olmadı ☺️
Kirpisacinannesi Eldarwenn hadi ya koku mu 😏😛 en sevmediğim şey Molfixte bunu yaşamadım hiç molfix deneyebilirsin yarın a101e gelicek 65 TL'ye bı bak istersen canım
Eldarwenn Kirpisacinannesi bende hesabınıbilen anne de gördüm şuan trendyolda indirimdeymiş. Peki numara durumu doğru mu? Bir beden büyük mü almak gerekiyor?