kurkmantolumadonna esila87 büyük oğlumu 11 aylıkken şehir Hastanesi’nde yaptirdik küçük oğlum 3 buçuk aylık önümüzdeki ay onu da yaptircaz
Kuzeyataannesi esila87 Ben oğlumu 17 günlükken yaptırdım, çok çabuk iyileşti ve çok rahat geçti, ama kremi iyileşene kadar sürmek gerekiyor, beze yapışıp kanaya biliyor pipisi.
Yamac18 esila87 4 aylıktı şehir hastanesinde yaptık biz. İlk 2 gün zorlu geçti çişi geldikçe ağladı sonra alıştı bıraktı ağlamayı zaten 4-5 günde iyileşti hareketlendi 😁
Prensannesiyimm kurkmantolumadonna 11 aylıkken yaptırınca zor oldunu benim oğlum 19 aylık henüz yaptırmadık
esila87 kurkmantolumadonna Limoncuk teşekkürler canim. Benim de dha 3 haftalik oğlum. Tavsiyelerin için saol sağlıklı huzurlu günler dilerim
Limoncuk Prensannesiyimm oğlum 18 aylık 10 gün önce yaptırdık bezden çıkmadan yapalım dedik sünnet oldu iki saat sonra anestezi etkisi geçince cok ağladı bezini tutuyordu zor zabdettik aksam uyuyana kadar kucagimdan inmedi yürüyemedi ertesi gün koştu oynadı sadece isedigi zaman başlıyordu çığlığa ağladı ve uzun süre uyutmadim yorgun düşsün aksam uyusun ağrısını unutsun diye inanır mısın 3.gunde hiç sünnet olmamış gibiydi oynadı etti korktuğum gibi olmadı ve doktor şunu dedi kaka yapınca hemen değiştir enfeksiyon kapar ama iseyince değiştirme o idrar iyileştirecek 5.gun artık kremini sürdüm falan hiç ağlamadı durdu 1 hafta oldu kontrole gittik iyileşmiş şükür diyorum iyi ki yaptırdım dun akşamda ilk banyosunu yaptırdım bir haftaya kadar da dikişler düşer bence kara kış gelmeden yaptir doktorlar 2 yasa kadar öneriyor gerçekten doğru oğlum altini açacağım zaman korkudan ağlıyordu şuan bile doktora gittiğimizde sedyeyi odayı görünce çok ağlıyor korkmuş ama şu var doktorlar diyor ki hafızasında siliniyor etkisi geçiciymis ben çocuğum etkilenmesin diye erken yaptım hatta şimdiki aklım olsaydı 4 aylıkken yaptırırdım bez cok iyileştirir kuzum benden tavsiye inan 5 gün uykusuz kalırsın oda gece dönmesin yarasına zarar vermesin diye 5 gün sonra yüz üstüne yatsa problem değil ben yanında uyudum a dese kalktım yüzüstü yatirmadim
kurkmantolumadonna Prensannesiyimm evet bezini değiştirmek istemedi uzun bı sure hastanede başladı ağlamaya eve geldik bı kaç saat susturamadik ilk gün ayağa kalkmamasi gerekiyordu hep inmek istiyodunkucagimizdan inincede ağlamaya basliyodu ama ertesi gün yürümeye başladı ilk gün sıkıntiliydi
Prensannesiyimm Limoncuk ya çok teşekkür ederim eşinle mutlaka konusucam uykusuzluk hiç sorun değil her şey onlar için çok sağol bilgilendirdiğin için ben erken yapma taraftarıyımdim ama eşimin ailesi istemedi eşimde haliyle ailesini dinledi şimdi pişman ama konusuyum yaptırırız inşallah
Tazeanneg esila87 bebegim 3 aylikti olduğunda simdi 4 aylık. Biz eve çağırdık doktoru öyle de rahat oldu
Kuzeyataannesi esila87 Bugün gidebildim ancak kusura bakma, İstanbul Ümraniye ümran tıp merkezinde yaptırdım, doktorun adı Ümit kadın ama baya iyi, ben çok pimpirikliyimdir, ama kadını aşırı beğendim.