Basak2811 Arkadaşlar merhaba daha önceden de bebeğim koltuktab düşmüştü .Şimdi de yataktan düştü . Koltuktan düştüğünde acile götürdüm bişey çıkmadı çok şükür şuanda çok korkuyorum bir yerine bişey oldu mu diye ne yapacam
Elf-Ars Basak2811 Neden yalnız bırakıyorsunuz ben brsigi haricindeki yere koyup gitmiyorum.Biraz daha dikkat..Tedbir kuldan takdir Allah tan demişler.
Dolunayto Basak2811 takip edin diyecekler hastanede oğlum 70 cm yataktan düşmüştü kusma,bilinç kaybı,uyku hali ,morarma,şişme olursa getir demişlerdi
Demirac19 Basak2811 yatak ne kadar yüksek de? Bebeğiniz de bir tuhaflık sezdiniz mi kaç aylık bu arada?
Basak2811 Elf-Ars canım uyku sersemiyydim normalde bırakmıyorum yatakta . Oyuncağını almaya eğildim o sırada oldu . Şuan huzurlu kusması falan yok
Basak2811 Dolunayto arnında biraz kızarıklık var onun haricinde birşey yok.Gayet huzurlu kusmasıda yok
Dolunayto Basak2811 eğer tomografi çektirmeyecekseniz hastanede takip diyorlar ya tomografi ya takip bebek normalse cekmiyorlar tomografi oğlum 3 kez düştü ordan biliyorum😒
Basak2811 Demirac19 7 aylık oldu . Kusması falan yok huzurluyu gözüküyor.Sadece arnında biraz kızarıklık var birz şişlik var.Normal yatak boyutunda 45 cm vardır herhalde
Demirac19 Basak2811 tamam canım bir şey olmamıştır inşallah yatak boyu 60 cm geçerse tehlikeli oluyormuş tabi yine de gözlemlemek gerek
ikiprensannesi_gul Basak2811 biz bilemeyiz bişey olup olmadığını ama yani koltuktan düşmüş şimdide yataktan üzmek istemem sizi ama yani biraz dikkat edebilirdiniz
Tlyblg Doktora götürmeniz daha doğru olur ama götürmez isenizde en az 2saat başından ayrılmayıp uyumasına engel olun her ihtimale karşı.