Duyulurum Günaydın anneler. Malum indirimler var… Bu süreçte gelen kargolarınız etkilendi mi yoksa normalde nasıl geliyorsa aynı hızla geldi mi? Kargolar ekstra bir çalışmaya girdi mi yoksa yoğun olarak devam mi ediliyor merak ediyorum.
Mrv38 Duyulurum indirim günlerinde kargolar genelde geç geliyor benimki hep öyle oldu satıcı ertesi gün kargoya Verse bile geç getiriyorlar
Toprak_2019 Duyulurum lcw gayet hızlı çalışıyor evelsi gün verdim biri dün geldi ikiside bugün dağıtıma çıkmış cıvıl de o şekilde
Duyulurum Mrv38 benim de aşırı kampanya indirimiyle aldığım bir şeyler vardı. Dün gelmesi lazımdı gelmedi, daha şubeye de gelmemis iptal olur geri gider falan biraz endişe ettim ama evet indirim zamanlarında aksamalar normal.
Duyulurum Toprak_2019 mağazalar hızlı çalışıyor ama kargolar aynı devam etmiyor. LCW böyle dönemlerde kısa süreli eleman alıyor mesela normalden bile hızlı oluyorlar
FiltreKahve Cumartesi aldığım LCWaikiki den dün geldi pazar aldığım bu sabah geldi LCWaikiki iyi çalışıyor bu konuda