Toprakseyran Ya yarım saattir trendyol reklamıyla uğraşıyorum. Çıkıyor reklam çarpıya bastığım halde beni alıyor trendyol sayfasına atıyor gözünüzü seveyim bu trendyol dan çektiğimiz nedir böyle? Valla ordan alışveriş yapmayı severdim ama galiba artık uygulamasını silicem gına getirdi rüyama kadar girdi 😵😵😵😵🥵🥵😠😠
Balarisi_melisEla Toprakseyran ay okurken bi an kendimi gördüm🤣🤣🤣cok güldüm kriz geçiyorum bende reklamdan
birfincantuzruhu Toprakseyran merhaba annemiz, şuan trendyol kampanya dönemine girdiği için sık sık reklam çıkıyor. Kampanya bitince bu sıklıkta bitecektir🥰
Minnos06 Toprakseyran Happykids uygulamasını sil googleden gir hiç reklam çıkmıyor bu şekilde ben böyle kullanıyorum
Tr6615 Televizyonda Trendyol reklamlarda trendyol 😂😂🤣🤣😂 Bu kadar reklama gerek yok zaten çoğunluk ordan bişeyler alıyor
Toprakseyran Tr6615 aynen valla artık çok fazla abartıya kaçtılar bence bu kadar reklam yapmaları çok sıkıcı insanları bunaltıyorlar 😬
Toprakseyran Tr6615 napıyım ay artık sinirimi öyle Bi yazıp dökeyim dedim 😂 ferahlasın bu cümlelerimi yazarken de 10 defa trendyol dan çıkmaya çalıştım diyebilirim. Hayır çarpıya bastığım halde birde beni trendyol sayfasına gönderiyor ya en çok ona sinir küpü oldum 🤧
Toprakseyran Balarisi_melisEla demi ya baktım baş edemiyorum artık kilit ekranını kapatın koltuğa atıyorum telefonu cinnet geçiricem 🤣
Toprakseyran birfincantuzruhu teşekkür ederim ama biliyorum sadece size özel paylaşmadım bunu aslında hangi uygulamaya girsem hangi televizyon kanalınınizlesem heryerden trendyol trendyol trendyol bir zaman sonra insanı bıktırıp gıcık ediyorlar bu kadar fazla reklam olması da iyi değil yani bence bu konuda yanlış yapıyorlar 🤒ahh nereye baksam seni görüyorum trendyol 🥵
Toprakseyran Yeniann3 hee yaa abi Bi görün git demişlerdir herhalde 🤣 ay valla inatçı ruhları, bezdirme konusunda başarıları, bu kadar kısa sürede insanları nasıl kendimizden tiksindiririz adlı çalışmasından dolayı kendilerini ayakta alkışlıyorum 👊👏👏👏
Xkimbilirkim Toprakseyran valla şu reklama verecekleri paraya ürünleri daha makul fiyata satsalar daha çok reklam yapmş olurlardı
Hulya99999 Reklamları sessize almama rağmen sesli çıkıyor bi de reklam 🤦♀️ bitmiyor her yer trendyol Toprakseyran
Toprakseyran Hulya99999 ayyy evet yaa bebeği uyuturken forumda takılıyorum gelmiş pat diye bağıra bağıra Kasım idrimi diyo bebek sıçrıyo 😪
ayseadem Toprakseyran Neye bakarsan o çıkıyor birde ben kızım için ayakkabı kendim için de ipek eşarp bakmıştım her yerde bebek spor ayakkabısı ve levidor eşarp reklamı görüyorum aldım zaten aynısını tekrar mı alayım başka bir şey göster bari 😛😄😄
Toprakseyran Eylusunannesiii suuuusssss 🤫bu indirimler bitince geçecek deme neden biliyormusun? Çünkü inanırım 🤣🤣🤣🤣
Toprakseyran Eymeneylul0 arada n 11 veya hepsiburada gelse de değişiklik ola abaei trendyolu görmek duymak istemiyorum 🤦♀️🙉