_esraaozturkk_ Merhaba güzel anneler🤗 oğlum 22 aylık olacak ve bizim gece emmelerimiz çok arttı önceden gece 1 kere emen oğlum simdi saatte bir nerdeyse yataginda da yatmak isteniyor bu durumda olan var mı ne yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim
Eylulunannesiiii _esraaozturkk_ kızım 14 aylık biz de o durumdayız. Yatağında yatmıyor bende yer yatağı yaptım odasına beraber yatıyoruz yoksa ne o uyuyor ne de ben. Gece emmesi de fazlalaştı
mertalibrother _esraaozturkk_ gece beslenmesini kestim 3 aya yakın fakat hala kalkıyor emmek için degil kalkıp aglıyor altı temiz karnı tok diş jeli sürüyorum yatmadan alışkanlık oldu heralde kalkıp aglaması bızımkınınde 😭
_esraaozturkk_ Eylulunannesiiii yatağında yatıyordu gece 1 kere emerdi bazn 2 filan oluyordu ama 10 gündür nerdeyse Yenidoğan gibi saat başı napicM bilmiyorum bir anda memeden de kesmek istemiyorum
_esraaozturkk_ mertalibrother bende tam gece memesini kesmeye karar verdim ki bu durum başıma geldi …siziinki de zormus vlla yine. Ben meme ile susturuom
mertalibrother _esraaozturkk_ Gece beslenmesini kesince artık uyanmaz diyorlardı ama hiçte öyle olmadı doktorumuz sabır lazım biraz uzayabılır süreç ama alışıcak kalkmamaya dedi bende sabırla bekliyorum agladıkça su verip geri yatırıyorum bazen devam ediyor uykuya ama genel olarak kriz geçirerek aglıyor ne yapıcagımı şaşırıyorum🤷🏻♀️
_esraaozturkk_ mertalibrother Allah sabır versin Cnm ya çok merak ediyorum bebekken bizde mi böyleydik herşeye ağlıyorlar atakları var amann
_esraaozturkk_ mertalibrother kesinlikle 😅vlla annem sana mendil verirdim koklaya koklaya uyurdun diyo
mertalibrother _esraaozturkk_ benım annem hatırlamıyor bile bebekligimi demekki hasar bırakmamışım kadının üzerinde 😂