mutluluk_hayalll Yapıp gerçekten 3 günde 3 kilo veren var mı birde bu verilen kilonun kalıcılık durumu nedir bırakınca iki katı alır mıyız 🙄😂
seevika mutluluk_hayalll Bırakınca eskisi gibi devam ederse beslenme alırsın tabi ki her diyet için geçerli
Wanderlust mutluluk_hayalll verilir ancak kalici olamaz kabak neredeyse yuzde 90 su icerdigi icin vudunuz odemini attigindan hizli kilo verirsiniz ancak cabuk geri alirsiniz saglikli ve kalici olan protein ve sebze agirlikli diyetisyen esliginde kilo vermek
Gzdzeynep mutluluk_hayalll kabak detoksundan sonra eski sistem yemeye devam ederseniz kalmaz tabi hemen geri alınır kilolar. 😂 ben yapmıştım iki gün iki kilo gitmişti ama tabi sağlıklı beslenmeye devam ettiğim için almadım kiloları geriye.
mutluluk_hayalll seevika bırakmak derken bu detoks 3 gün yapılıyor ya hani 3 gün sonra diyet listesine göre devam edicem yani detoks bırakınca kilo tekrar geri gelir mi demek istedim
mutluluk_hayalll Wanderlust hızlı kilo vermek istiyrm bende diyetisyen eşliğinde olunca biraz yavaş oluyor
Wanderlust mutluluk_hayalll hizli kabak diyetiyle verirsiniz o halde. Kalici olmaz ama en azindan dugun vs varsa elbisenize sigmak icin yapilabilir. Surekli yapmaniz direncinizi dusurur ve hastalanirisniz dikkat edin 3-4gunden fazlasi onerilmez ve sik tekrarlanamaz bu diyet sagliklli gunler dilerim🌸
mutluluk_hayalll Gzdzeynep yok diyetle devam edicem de kimisi diyor ki diyetle devam ettiğim halde kilo aldm o yüzden bi sorsun dedim 😊
Gzdzeynep mutluluk_hayalll onu diyenin diyetinde hata vardır 😂😂 bir insan kilo vermeye devam ederken aynı beslenme düzeninde nasıl kilo alabilir ki en fazla duraksama olur kilo kalır o kadar. Nisandan beri 15 kilo verdim ve 3 aydır da kilomu koruyorum.