annesininoglusu BabyGirl sormayın 😢 zeytin, reçel, salatalık, patates, makarna, salçasız domatessiz sebze yemeği yiyorum. Bir de erik ve elma. Ekmek olarak çavdar ekmeğini önerdi doktorumuz.
BabyGirl Elizbkrc benim kızım da aynı sürekli bezleri dolu çıkıyor kusması da var (eskiye göre azaldı) ama kilo alımı çok iyi 3 ayda doğum kilosunun 2 katından fazla aldı. Kakası bazen sarı bazen yeşil . Önce süt diyeti yaptınız azalma olmadı ne kadar süre yaptınız süt diyetini sonra yumurtaya geçtiniz
Elizbkrc BabyGirl bir hafta 10gün arasında gözle görülür bir fark oldu ama sütte 3hafta hiç fark etmemişti şimdi tavuk etinide yememeyi düşünüyorum bana diyeti boşuyor gibi geldi
BabyGirl ArasinnAnnesi 4. Aydan beri diyet yapıyorsun ama çocukta alerji artmış mı 🤦🏻♀️ Allahım gerçekten çok zor okadar süre nasıl dayanılır ben 2 haftada isyan edecek duruma geldim yiyecek bişey bulamıyorum 😢 eşinize ayrı kendinize ayrı mı hazırlıyorsunuz bebekle o da ayrı bi zorluk 🤭
ArasinnAnnesi BabyGirl kesinlikle canim esim zaten et sevmez genelde sebze tüketiyoruz bazen canım o kadar cok istiyor ki anlatamam eti cok seven birisiydim geçen sene kurban bayramında et bile yiyemedim. 4. Aydan beri yapıyorum canim 1 yaşına gelmeden doktor yavas yavas yemege basla demisti once benim denememi söyledi ama oğlum sürekli kustu 1 yasindada tahlil olunca benim yediklerim onun alerjisini arttirmis 1 ay dan bile az yedim
BabyGirl Bilgeball bebeğimden öyle huzursuzluk bi durum yok yani ağlaması fln yok ama bazen aşırı derecede yüzünü kaşıyor elleriyle uyutmak istediğim zaman kafasını sağa sola çeviriyor bunlar huzursuzluk mudur bilmiyorum 🤷🏻♀️
BabyGirl Bilgeball mukus bi geçse bişeyler deneyip tam olarak neyin alerjiye sebep olduğunu anlamaya çalışıcam ama şöyle söyliyim cıvık kakada minik minik yapışıklıklar oluyor doktorumuz ileri boyutta değil dedi 2 haftadır dikkat ediyorum ona rağmen geçmedi
Bilgeball BabyGirl benim kızımda 4,5 aylık katı diyete rağmen geçmedi, anlatmaya çalıştığımda bu, sadece mukus varsa alerji değil diyor alerji uzmanları Ayrıca şu an her şeyi yiyorum yine aynı, mukusta artma da olmadı.
BabyGirl ArasinnAnnesi peki yemediğiniz süre boyunca mukusunda düzelme var mıydı? Çok zor bi durum gerçekten Rabbim kolaylık versin 🙏🏻 Ben de iyice paronayak oldum geçmediği için ne yesem ona suç buluyorum 😢 ekmek yerken bile içinde süt vs var mı diye korkuyorum mesela çikolata çok severim özellikle emzirdikten sonra yeme ihtiyacıma engel olamıyorum kavanozdaki sarellenin bitter çikolatasında süt vs yok aldık ama korkuyorum yerken hep bi şüphe var içimde
ArasinnAnnesi BabyGirl tabi ki 1 ay içinde mukusu kusması düzeldi canım ben hic birsey yemedim eğer 1 dilim çikolata dahi yesen hemen çocuğun alerjisini tetikliyor
hmz BabyGirl benim bebeğim 4 buçuk aylık senin mukus oranın nasıl bilmiyorum ama benim bazı bezler çok mukuslu bazı bezlerde hiç mukus olmuyor. Doktora 2. Aydan beri ısrarla söylüyorum. Her seferinde bana tahlil yaparız ama kesin olarak neye alerjisi var bulamayız gizli kan yoksa mukus çok önemli değil dedi ve test bile yapmadı. Ayrıca birde bana bir yiyeceğe alerjisi olup olmadığını anlamak için 20gün geçmeli diyorlardı sen daha 2 hafta oldu demişsin ondan mıdır acaba 🤷🏻♀️ İnşallah geçer senin de için rahatlar
BabyGirl hmz bizim gittiğimiz doktorlarda önemsememişti sağlık ocağında çok ilgili bi ebemiz var ona söyledim endişelenmeyin mukus olur alerji değil alerji olsa ben size hemen söylerdim vs dedi ama benim içim rahat etmedi özel bi kliniğe götürdüm doktor şikayetleri dinledi olabilir gaita testi yapalım dedi ve alerji görünüyor dedi 🤷🏻♀️ Bu doktorlar neden önemsemiyor anlamıyorum
Aslimeyra BabyGirl bugün sonucu aldim alerji cikmadi dedi doktorumuz bizi cocuk gasterontoliji bölümüne sevk etti bagirsak ile.ilgili bir sorun olabilir dedi bugünde
ikikizannesi Ayse92 enfeksiyon varsa olur dis doneminde olur yesil kaka sindirim bozuklugu anlamindadir