Yesillimon Aysetalha Çok geçmiş olsun en korktuğum şey istanbuldayim ama ben bile etkilendim çok mu sallandiniz yine.
HavvaHalil95 Aysetalha biz dışarı cıktık 2 aylık bebeğimle çok sallandık köyümüzde 2 ev yıkıldı dua edin 🥺
Hakanrabia Canım benim Allah yardımcın olsun benim de eşim gece çalışıyor biliyorum o yüzden durumunu bugün var ama herhalde böyle az az olması normal bilen biri yazsa keşke daha çok olmaz inşallah kendine bı yer belirle bebeğimle belki içini rahatlatır
Masalsiii Aysetalha HavvaHalil95 Rabbim hepinizi korusun daha büyüğünü veya başkasını yaşatmasın inşallah yaa
gocebebirbayan HavvaHalil95 depremden çok korkuyorum bende. Allahım sağlık sıhhat versin birdaha yaşatmasın inşallah 🙏🏻🙍🏻♀️
Hakanrabia Yetkililer de birşey demiyordu doğru düzgün bilgililer yani dışarı çıksak mı daha fazla olabilir mi gerçi gaybi bir tek Allah bilir bilim Konya’da deprem olmaz diyordu
HavvaHalil95 Hakanrabia Allahtan başka kim bilir ay bu böyle olmaz şu şöyle olmaz diyenlere şaşıyorum Allahtan gelen herseye razıyız imtihanın afat olanı ile bizleri sınamasın 🥺🥺
AhmetEnsarAnnesi Bnde oğlumu emziriyordum ikisinde de çok korkuyorum Allahım yardımcımız olsun inşallah dışarı çıkamıyorum çok soğuk üşür diye
gocebebirbayan Aysetalha çok geçmiş olsun. Benim 1 kere başıma geldi 5 şiddetindeydi sanırım. Ama bina yattı kalktı resmen. Korkudan ne yapacağımı şaşırdım 5. kattaydık 😥 annem ben kardeşlerim. Hiç yaşamayınca bilemedik de balkona kaçtık. Ne kadar doğru bilmiyorum 😕