azra123halime merhabalar başlıkta açtım cvp gelmedi lazer yaptıranlar lütfen lütfen bilgi verir mi nerde yapılmalı hangi türü ne kadar süre ücret hepsini söyleyebilir mi rica etsem 🙏🥺
Bogaannesi azra123halime ben yaptirdim ama hamile kalinca biraktm tekrar baslicam eski yerime gidemiyorm evime uzak yeni yer arastiriyorum size tavsiyem hastane ortaminda yaptirmayin guzellik merkezi tarzi yerlerde yaptirin ben buzlu uygulamaya gidiyordum faydasini gordum
Gulumse1 azra123halime evlenmeden önce buz lazer yaptırmıştım genitale çok memnun klamistim evlenince bıraktım zaten bitmişti . Hâlâ da memnunum evleneli 5 yıl oluyor tek tük var çıkmıyor. Fiyat o zamanlar seansı 50 tlydi. Toplasanız 6 7 seans gitmiştim. 1 yıl devam ettim birkaç ay sürekli sonra belirli aralıklarla
pocimom azra123halime Ben de yaptırmak istiyorum en acilinden en azından yaza kadar bariz bi azalma olsun bacaklarım nokta nokta duruyo nefret ediyorum
Ssssraa Bogaannesi merak ettim neden güzellik merkezinde yaptırın önerisinde bulundunuz? Sağlık merkezi cihazları daha güvenli, ve kesin sonuç iken.