MinikMucizemNil İlk doğduğunda 1 kutu aptamil kullandık 1 ay. Çok gaz yaptı. Doktor değiştirin hipp e geçin dedi. 6 aydır hipp combiotic kullanıyoruz gayet güzel
Serpilerdal Açıkcası dogdugundan beri aptamil kullaniyorum 3 ayligiz arastrmalarim okumalarim sonucu bence en iyi mama hipp icin hic iyi seyler okumadim ve duymadim ama eminim oda iyidir
Esra-O Bende hipp kulaniyorum bebegimde bende memnunuz hic bir sorunu yok bebegimin cok sükür tavsiye ederim hippi☺️
Durdudilerrr Tnzl ilk 6 ay aptamil kullandk. 2 numarasını icmedi oğlum balık yağı kokuyordu. Hipp e geçtik memnunuz
Gokceninannesiiyim Tnzl ben ilk aptamil kullandım bebeğimin karnı gürül guruldu. Sonra hipp e geçtik hem biberonda çok güzel çözüldü sanki anne sütü gibi görünüyordu hemde bebeğimin karnındaki sesler kesildi severek içiyor.
Aylasrsn Evolviada cok iyi canin aklinda kalsin. Ben butun mamalari denedim hippte icmedi benim kizim eger seninkide sevmezse aklinda kalsin😊
Melikeakiner Tnzl Hipp fena kabızlık yapıyor. Aptamil çok daha iyi.Birde yeni çıkan advance maması var, bağışıklığa çok iyi gelen şeyler eklenmiş. Tavsiye ederim.
NhL Tnzl ben de önce aptamil kullandm az da olsa kabızlık sorunu yasadık daha sonra hipp kullanmaya başladım yaklaşık 4 aydır bi problem yaşamadm 🙄