Busramrcn Merhaba sevgili anneler; bir sorum olacaktı. Bebeğim şu an 47 günlük. Çevredeki herkes artık uyanınca agulamaya başlar diyor. Veya göz takibi yapmıyor mu diye soranlar var. Sizin bebekleriniz ne zaman yaptı bunlerı, doktorda gitmeli miyim sizce
Cigdemsenol Busramrcn Merhaba güzel anne. Çevrendekilere kulak asma. Her bebegin gelişimi cok cok farklı. Bug7n yapmoyor yarin yapar. Onun bebegi bu kadarlikken yapmıştır seninki 1 hafta sonra yapar. Bunlara takılma bence.
Barlas1 Busramrcn daha çok küçük , çevreni dinleme herkesin çocuğu doğar doğmaz konuşmuş gibi davranıyor. Gelişim uygulamaları var ay ay olanlar.onlar daha doğru yönlendiriyor. Benim oğlum 3 aylık olcak daha yeni agulamalari var. O da ara ara . 2 ayı bitirince başlıyor gulmeler sesler.
Patilimom Busramrcn benim kızım 3-4 ay gibi aguladı ki normal göz teması da yani bismillah bebeğinin daha gözü bile açılmadı 🤦🏻♀️ Nolur dinlemeyin şu çok bilmişleri. 30 sene önce büyüttükleri çocuğun hangi ayda ne yaptığını hatırlıyolar sanki. Benim kızım daha 8 aylık ben unutuyorum gerçekten.
Svnc22 Busramrcn biraz kalıtsal olabiliyor böyle şeyler ve herkesin bebeği aynı zamanda yapacak diye birşey yok kimseye kulak asma 1.5 aylık bebekten de çok beklentim olasın 2 3 ayda dünya ya zor alışıyorlar
Honey_mom Etrafımızdaki insanlar sadece konuşup içimizi karartıyolar bence bi kulağından girsin diğerinden cıksın kafanı yormaya değmez❤️
Busramrcn Ah evet sabah uyanınca sesler çıkarır diyorlar bir de göz takibi yapmalı diyorlar bende doğal olarak şüpheye düştü. Neden yapmıyor diye
Denizkus2021 Busramrcn oğlum 3 ay 1 haftalık daha yeni ara ara aguluyor göz takibi ise ancak ilgisini çeken bir şey olursa yapıyor, her zaman değil. Prematüre doğduğu için nörologa götürdük. 3. Ayda göz takibi bekleriz ancak prematurelerde birkaç hafta geriden gelebilir dedi. Yani sizin durumunuzda hala 1 ayınız var en az.