mevakrblk Hanımlar 41 günlük bebeğim var. Sürekli ağlıyor. Hem beni emiyor hem mama veriyoruz. Kucaktan indiği an ağlıyor hiç susmuyor. Tek ben miyim nasıl geçer ne zaman geçer tükendim inanın. Yemek bile yiyemiyorum
Fullmoon mevakrblk 6 aylık. Kucagımdan indiği an ağlıyo 😁 sonu yok gbi sanki. Ama sizinkinin bi derdi olabilir. Benmki kucagı biliyo ama sizinki daha kucakçı değil bnce. Gazı vardır belki. Nasıl gaz çıkartabiliyo mu?
Zemzemss mevakrblk benim kızda 41 günlük sürekli ağlıyor gece gündüz demeden. Kırkından sonra düzelir dediler ama hiç sanmıyorum
mevakrblk Fullmoon çıkarabiliyor şükür yani idrar tahlilini de yaptık şükür temiz ama hep mi gazı var hep ağlıyor
mevakrblk Zemzemss ben de sanmıyorum hiç gazını da çıkarabiliyor ama hiç susmuyor hiç sakin kalamıyor
lalelikiz Zemzemss benkmkide ayniydi 4. Aya dogru biraz rahat edersin ama hala mizmiz agliyo coguzamnap
Emsa İnternetten kolik bebegi arastirin orda kolik aglamalarinda neler uygulanmali yazar onlari deneyin insallah sakinlesir benimkide oyleydi simdi de cani ne isterse onu yapiyo uc aylik bazen kucaktada durmuyor anlamiyorum😁
Sudemmm Bucuruk85 benim bebegim kolikti 2 kere veriyodum cok iyi geliyordu hatta bugün bi arkadasimda denedi bebegi rahatladi ☺ size kalmış miktari ama şiddetle tavsiye ederim bn bide 3 tane şeker atiyodum zor olsada tane işi 😅 tane dediysem 3 küp deil minicik tanecik 😅😬 anında ağrı kesiyo 💕
Kalimero Aya kadar sabredin, güven duygusu için sürekli anneyi istiyorlar uyum aşamasındalar anne kokusu kalp atışını hissetmek istiyorlarmış, biz çok şükür 2 ay 5 günlük olduk. İnanın aynı sizin gibiydik, kan ter içinde delircek gibi😊 ama çok şükür şimdi daha düzenli uyuması kalkması. 👏🏻 Allah yardımcınız olsun
MerveAtalay mevakrblk Ayni canim surekli agliyor uyuyan bebegim uyumaz oldu emmez oldu sabir edicez artik gecici donemdir insallah
mevakrblk mevakrblk aynı canım beynim uyuşuyo artık yorgunluktan sürekli ınga ınga kucaktan inmiyor hiç eşimin gelsin de yemek yiyim diye bekliyorum