Merve_4141 Hanımlar 4 aylık kızım var , yatmak istemiyor sürekli kucakta dik durmak ve basmak veya oturmak istiyor yürüteç almak geldi aklıma ama 4 aylıkken koyulur mu bilgisi olan varsa yazabilir mi bütün gün kucakta 🥲
Medusafer Merve_4141 kızımın takipçi olduğu 3 doktor da asla yurutec onermiyorum dedi abim ve eşi fizyoterapist sakın yurutec kullanma dedi kizimda kullanmadım ayrıca kullanacaksınız bile 4 ay çok erken en az 7 aylık olmalı
Ask35tego Merve_4141 hiç yatmadı doğduğundan beri kucakta omuzda yada yüzü dışarı dönük Dr yasak dedi ama aldık En azından biraz gezerken dinleniyoruz. Gittikçe ağırlaşıyor maşallah. WC bile gidemiyordum şimdi gidiyorum 4.aylik koydum bende 15 dk şimdi gün içinde maximum 1saat biniyordur 5.5 aylık . Kafayı tutuyorsa koyun ama yanlız bırakmayın hızla attırıyor kendini Allah’ korusun çarpar
Hilalkaradeli Merve_4141 çevremde asla koyma doktor şöyle diyo doktor böyle diyo diyen çooookkkk benim yeğenlerim kardeşlerim onda büyüdü hiç bişey görmedik bende karşıydım bindirmem dedim okuyunca ama evde tek olunca durmayan bir bebek olunca WC ye girmek de dert oluyor mutfakta su içmek yemek yapmak yiğenimin yürüteçi vardı onu aldım her WC ye gittiğimde koydum ilk zamanlar durmak istemedi onda sonra alıştı 5 dk 10 dk 15 dk derken sevdi baya peşimde dolaştı hep Allah’a şükür şuan 10 aylık yürüteçe binmek istemiyor ilk adım arabası var onunla dolaşıyor odada bence çok çok iyi oldu yürüteç işlerimi hallediyordum 😂
Mihre Yani yürüteç önermiyor doktorlar.4ay da çok küçük.Ben kanguru almıştım,hep onun içine koyuyordum.Hem işlerimi,yemeğimi yapıyordum.Oda sıkılmıyordu😅Onh düşünebilirsiniz
Bursa97 Merve_4141 Benim oğlum hiç durkuyridu hicc hemde sürekli kucak sürekli benimle ilgilenin diyordu gündüz uykuları hiç yok zaten 10 dakika anca şuan 9 aylık hala aynı yani eevet yürüteç önerilmiyor ama insan dayanilmicak noktaya geliyor kendisi iri bir bebek yaşıtlarından hep önde gidiyor ağır kanguruda tasinmiyor malesef ben 4 veya 5 aylıkken tam hatırlamıyorum isim olsugunda 10 15 yada yarım saatligine koyuyordum o aylarda günde belki 1 bilemedin 2 kere ama sonra sonra normal binmeye başladı 7. Ayindna sonra belki linlenicem ama nabayim hiç bir sekilde durmak bilmiyordu
Bursa97 Merve_4141 EVet gerçekten yaşayan biliyor yani kimse istemez aslında ama bazen kendinde daha sağlıklı bir birey olup daha güzel bebisler yetiştirmek için bazı şeylere göz yummak gerekiyor azcikta olsa 😊
SuPerisiiii Merve_4141 yürüteç için biraz erken gibi canım. Kafasını filan dik tutabiliyorsa mama sandalyesine koy bence. Emniyet kemerleri oluyor onların tak biraz oyalanır. Ama çok tutma bence çünkü henüz onun için de erken. Bebeğin hazırsa kısa kısa tutabilirsen içinde
Umayduru25 Merve_4141 erken oldugunu bılıyorum ama kızım 4.5 aylık ve aynı sorun var wcye bıle gıdemez oldum o yuzden wc gıderken koyuyorum gıdıp gelene kadar baya gıtmıs oluyo artık ne belımde ne kolumda hal kalmadı ve surekde ayakda durmamı ıstıyor aslında hıc koymak ıstemıyorum ama tekım ve mecbur kalıyorum