Lutimusti Herkese merhabalar 7 aylık bir oğlum var 5 6 saatlik bir yolculuk yapacak 2 gün kalıp dönecez .yolculukta neler alayım yanıma ne gibi besinler alayım tecrübeli annelerden bilgi almak istiyorum 😍
damlahira Lutimusti Bizde 2 saatlik yola gidicez uzun yol değil ama bebekle nasıl olacak bakalım 🤔 benim kızımda 7 aylık
Lutimusti damlahira gece yolculuğu yapalım dedim yanı onun içinde rahat olur ama dönüşte gündüz olacak bakalım neler bekliyor bizi 🤗
Ewrem Yogurt corba turleri (bagisiklik acisindan ben uc ogun weriorum) Kesinlikle haddinden fazla atlet we zibin 3 adet corap Mewsiminine gore tsort badi İki adaet ince we hafif kalin baddaniye Sort yada ince paltolon Pijama iki adetde
Lutimusti Ewrem bi valiz ona hazırlarım galiba 😅 çok teşekkür ederim ☺️ ya ben çorba filan bozulur diye amayı düşünmedim şu kavanoz da meyve püreleri filan var ya onlardan düşündüm hiç bilmiyorum almadım nasıl olur
Ewrem Lutimusti Meywe puresini benim bebegim yemiyor sahsen Yolculuk boyu kipir kipir olsn istiyorsaniz werebilirsnz😂 Yani daha cok tok tutacak tarzi seyler we suyunu ihmal etmiyin😘