Karpuzbebek Ayssss1 merhaba bebeğim sadece anne sütü ile beslenmediği için 4.5 aylıkken ev yapımı yoğurt mayalayıp 3 gün kuralına uyarak verdim.şükür alerjisi çıkmadı azar azar arttırarak başladım. 5.5 da da pürelere başladım
Klymeneninatlasi Ayssss1 ben cumartesi günü tadımlarla başladım 5 aylığız bu ay hiç kilo almayınca doktor başlayalım dedi 🤷🏻♀️
Ayssss1 Zeyynep Klymeneninatlasi Karpuzbebek anladım sürekli meme reddi yaşadığım için bende erken başlasam mı diye düşünüyorum birgün beni reddedilir birgün mamayı reddediyor ama doktorum izin vermedi merak ettim o yüzden
TuGba8891 Ben 4 aylıkken başladım brokoli çorbası kerevız çorbası tarhana herseyde verdım ve çorbalarını sadece kemik suyundan yaptım hiçbirsey olmadı sadece yoğurda karşı rahatsızlığımız var yoğurdu çıkartıyor
Ayssss1 Klymeneninatlasi evet onu dinliyorum ama gerçekten artık çok yıprandım ben böyle birşey görmedim anlayamıyorum ya beni reddediyor mama veriyorum 2. Gün mamayı istemiyor sonra beni emmeye başlıyor birden istemiyor 😞