Zeynep49 Bebeğimin göbek bağı 3 gün oldu düşeli ama zibinina sürekli kan değiyor normalmi bu öbürü öyle olmamıştı bu biraz geç düştü hafif kan değiyor zibinina hala
Eceninannesi30 Zeynep49 evet normal cNım benim 4 gün filan zıbınına bezind hep sürüntü şeklinde gelmişti kurumuş kan kalıntıları
Krtlmy Zeynep49 10 günü geçerse doktora götürmeniz lazım k vitamini eksikliğindden oluyomuş k vit iğnesi vuruyorlar bizim öyle geçmişti ne kadar süredir devm ediyo kontrol edin
Zeynep49 Eceninannesi30 bişey daha sormak istiyorum benim Öbur bebegimdede bacak arasında kabuklanma var yani ince derisi soyulmuş bezdenmi acaba bu nasıl geçer
Eceninannesi30 Zeynep49 hımm evet bezden olabiir ya küçük geldiğinden yada bezin markasından olabilir değiştirin isterseniz ben e bebeğin kendi markası olam baby me kullanıyorum çok memnunum
mrvklncc @Zeynep49 benim bebeğimin 10günde düzelmemişti ben telaştan bazen de yıkadıktan sonra kurulamayı unutmuştum ağlıyordu devamlı bi an önce giydirip susturayım derken göbeğini unutuyordum 2 kere yaktı doktor çabucak düzeldi
mrvklncc @Zeynep49 uzun kibrit çöpü gibi bi çubuk var onun ucunu göbeğine sürüyor o kdar yakılma falan denilince ben de korkmuştum ama hiç bi şey olmuyor hatta bi önceki hafta doktor yakmış ama bilmediğimden ben farkedememişim göbekte sinir olmadığından duyulmuyormuş