zeynepzeze Bebeğiniz bu ürünü sevdi mi? Tuvalet eğitimine başlayacağım almayı düşünüyorum. Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim
Noname21 zeynepzeze acikcasi ben almayacağım. K8zim 2 yasinda sayilir sifonu tuvaleti klozetin biliyor. Olayı eğlenceye dönüştürmek istemiyorum o yüzden
Eminos zeynepzeze bence gereksiz bide ordan tuvaletini bosaltmasi var klozet adaptoru aldim şoktan 15 liraya cok is gordu
CatBoy zeynepzeze Hediye gelmişti bize ama oğlum oyuncak gibi oynadı onunla asla oturmak istemedi. Kaldırdım onu merdivenli klozet adaptörü aldım kurtarıcımız oldu.
NewwMomm zeynepzeze Direk klozet üzerinse aparat ile başlayın. Kakasını falan eğlence olarak düşünüp sifonu çekip beraber bay bay yapın🤣
alvisinannesi zeynepzeze banada bi kaç kişi sesinden çocuk çok korktu dediler. Bir kişide oyuncak gördü dedi çok kararsız kaldım🙁
Woody zeynepzeze bence tuvaletin eğlenceli olmasına gerek yok. Dolu marka en uygunu diye düşünüyorum. Bana kalsa lazımlık pişmanlık direk 😀
birkizbirerkekannesii zeynepzeze alma dediğim halde eşim almış kızıma sadece 1 kere yaptı şimdi öyle bi köşede bekliyo😑
sirineyavrusu zeynepzeze evett klozet seklınde olanı var onla alıştı diyebilirim hatta sifon sesi falan ben kendım buyuge oturdum onu oraya baya kolay alıştı sevdi baya