Seseff Merhaba arkadaşlar 7 ay 17 günlük bir kızım var aşırı sinirli ve hırçın bir bebek varmı benimde bebeğim öyleydi şu yüzden diyen annelerimiz sebebi ne olabilir
Eyllebr Seseff gecıyor sonra o aylarda oluyor sanırım sınırlenınce kafasını arkaya atardı bazen engel olamazdım 10 ayda faln gectı
Narenur Seseff benim kızım resmen sinirli doğdu ebeler bile bu kime çekmiş sinirli doğdu resmen dediler.simdi 9 aylık öpsem bile kiziyo 🙄
bilgemira Seseff 9 aylik sinir küpü birde bağırıyor almasam bagiriyor herseye sinirli eşeoğlueşek ayin kac basın kac
Seseff Eyllebr Benim kızım doğruğundan beri öyle diyebilirim birde kafayı geri atmalar falan gibi değilde kendine hızlı bir şekilde vuruyor oyuncağıyla kavga ediyor ayaklarını patpat yere vuruyor hiç demiyor benim canım acıyor 🤷♀️
Seseff bilgemira kendine zarar verme varmı bilinçli bir şekilde yapmadığını biliyorum ama kızım kendine zarar veriyor ağlamıyorda sıpa acı eşiği yüksek herhalde
bilgemira Seseff kafasini vuruyor mesela nerede duruyorsa kalorifer petegine yaslanip oraya kafasini vuruyor surekli ayni seyi yapiyor ama hafif acitmadan cani acirsa agliyor . Zaten surekli dusup kafasini vuruyor baska bisey yapmiyor
Teemo07 Seseff oooo bizimki doğdugundan beri sinirli. Ellerini yumruk yapar kendini sıkar ağlar, şimdilerde çığlık atıyor ,tekme atıyor sinirlenince. 7 aylık oldu, insallah ileride geçer bu siniri..
Seseff Teemo07 ay benim kızda öyle kendine de vuruyor acayip asabi ne çıkıcak büyüyünce allah yardımcımız olsun🤷♀️