Annekizz Sohbet olsun kızlar 😍 Bebelerinizi kaç dakikada uyutuyorsunuz 🤷♀️ Benim kızımın uykusu yoksa 30-45 dakkada uyuyor. Ama uykusu varsa 10 dakikada bayılıyor 💃🏻
Sedakcby Annekizz uyku saatlerini biliyorum kendisi de belli ediyor zaten. Uyku saatlerinde uyutuyorum 5 10 dakika da uyumuş oluyor 😊
Balkizlarim Annekizz Gündüz 1 de uyursa 10 dk da ama eğer gündüz uykusu yapmadı ise akşam saat 7 de yıkıyorum 7,30 da uyumus oluyor 🙈💕 doğduğundan beri her gün aynı gidiyoruz gece uyku saati olarak çok şükür 🍬
serebro Annekizz bazen 1 saatte zor uyuyor bazen 5dakika da gidiyor. Genelde dis çıkarırken uykuya direnme yaşıyoruz yada yeterince aktif bir gün gecismediginde
Annekizz Sedakcby Benim kızımda 10da uyur ama bazen nasıl oluyo uykusu olmuyor garip halbuki 7den sonra uyutmuyorum
Feyzosunannesi Balkizlarim 7 buçukta yatınca kaçta uyanıyor canim merak ettim benim kızımda 14 aylık en erken 9 buçukta yatar
Balkizlarim Feyzosunannesi 7 de veya 8 mesela ben büyük kızım için kalkarken oda kalkmış oluyor şuan benimle beraber sofra kuruyor 🙈😁 22 ay 17 günlük ✨💐