Tazeanne03 Kızlar 5 gün önce doğum yaptım bebeğimi küveze aldılar sütümü sağıyorum götüyorum ama sanırım tam boşalmıyor göğüslerim 😥 mochi almıştım elektrikli almaya bütçemiz yetmedi bi akıl verin ne yapmam lazım göğüslerim semsert ve çok acıyor
Lulemom Tazeanne03 mochi göğüsünü boşaltmaz canım. O akanı toplamak için, hastane tipi pompalar var kirala istersen aylığı 150 tl falan. Hem onlar daha güçlü diğer elektriklilere göre.
Mammamiaa_ Tazeanne03 bebeğinizin olduğu hastane yakınsa emzirme odası var hastane tipi makineyle sağın.. bebeğimde yoğunbakımdayken hemen yanında emzirme odası vardı sağıp veriyordum hemşireye
MyEternalLoveNoyann Tazeanne03 goguslerine masaj yap canım koltuk altından itibaren zeytinyağıyla duşun altına gir ordada yap yarım saate birde sağ bende manuel almıştım yarım saatte bir sağa saga geçirmiştim
Tazeanne03 Mammamiaa_ malesef uzak günde bir kere gidebiliyorum ozaman orada sağıyorum elektirikli makinede ama evde doluyor ğöğsülerim
Lulemom Tazeanne03 hastanelere sorun isterseniz. Yada internetten bakın. Ben emzirme danışmanı bulmuştum o kiralıyordu. Başka nerelerde var inan bilmiyorum. Hangi şehirde yaşıyorsan google dan şehrini yazıp araştır bi illaki çıkar karşına
Mom73727 Tazeanne03 beyaz lahanayla ilgili birsey duymuştum ya unuttm ama cok faydasını gören varmış bir araştır haşlayıp gögse mi kapatıyorlar dı öyle bişeydi
Purpura26 Tazeanne03 Mochi süt sağmaz. Bir göğüsten bebek emerken diğer göğüsten süt toplar. 2. El çok temiz Elektirikli pompalar var uygumalarda. Ya da manuel göğüs pompası al 30-40 tl ama çok uğraştırıyor. Göğsünğ güzel boşaltamazsan mastit olursun. Bir süre sonra da az sağdığın için göğüs yeterli süt üretmez. Hangi şehirde yaşıyorsun?
Ayslcan Tazeanne03 İstanbul’dayım burda olsaydınız size kendi elektrikli pompamı kullanmanız için verirdim bir süre 😔
brmelekannsi Tazeanne03 canım benim gögüslerim de şimşişti kendim masaj yapıp sıka sıka acısada sağmaya çalışıyordum ama ne kadar sağsamda yumrular geçmiyordu eşim bebe yağı sürdü ve o masaj yaptı bianda akmaya başladı 2 gün yaptık öyle sonra ben yavaşça sıktıkça çıktı ve kendiliğinden akmaya başladı bence eşinle bi dene senin yaptığın masajdan sa onun ki etkili olabilir birde gögsüne sıcak havlu koy yada pet şişeye sıcak su koyup gögüs altlarına koyabilirsin gögsün ne kadar sıcak olursa o kadar iyi
BARTUMOM Tazeanne03 çok dikkat et ben 3 kere acilde yattım mastit yüzünden 40 derece ateşle önce bir duş al sonra sağım yap ben Manuel pompa almıştım onla sağa sağa düzeldi hatta eczanelerde gül meme diyorlar 10 lira bisey o çok güzel sağıyordu vakumlayıp bırakıyordum sütleri topluyordu Elinle masaj yap ıslak ilik havlu koy yumusasin göğüslerin