asell03 Ortalama çişli bez sayısı azalıyor mu belli bir zaman sonra günde ortalama 4kere değişiyorum altını dolu oluyor ama sabahtan beri az işiyor ek gıdaya başlayalıda 4.günümüz 3 gün kuralı ile veriyorum
eceunverkanra asell03 Bebekler buyudukce kilo alimlari da cisli bez sayilari da azaliyor demisti doktorumuz sayet oyle de oldu😌 4.aydan sonra kilo alimi azalmaya basladi, bez sayisi da degisiyor. Bazen az bazen cok su an 1 yasinda hala oyle☺️
MeryeminAnnsi asell03 su veriyo musun? Ekgidayi ne kdr veriyosun fazla veriyosan az emiyodur bez şayisi azalmiyo cunku
Aysegulmina asell03 azaliyo cnm bez sayısı da büyüdükçe bnm kızımda oyle 6.Ayda yarim kg almış üst sınırda almış dedi doktor 4 6 ay arasa 300 ile 500 aliniyomus cisleride azaldi
asell03 eceunverkanra ah doğduğundan beri bir tutturamadık kilo alımını ki 1ay fazla alıyorsa diğer ay az alıyor du kişo ama boyu uzun birazda ondan kilo boya gidiyor sanırım
asell03 MeryeminAnnsi yok çok vermiyorum tadımlardayız daha su çok içmiyor ama ek gıda verdikten hemen sonrada emziriyorum
asell03 Aysegulmina ben daha doktora gitmedim de Cumartesi günü gideceğim 300 gr almıştı geçen hafta sağlık ocağında doktor tartısı ile fark oluyor