Aysegulmina Kizlr bebeğim bugün öğleden sonra ağlamaya başladı susmuyor ac değil ağlasa sebep yok aslında atak haftasimi böyle olan var mı bu aylarda atak haftasına 1 haftamız var normalde
esraeerdogann Aysegulmina benim bebeğimde 6ay 17 günlük dünden beri bana kan kusturuyor zaten huysuzdu durmuyordu 2 kat beter oldu yatmıyor uyutamıyorum sürekli ağlıyor artık oturup bende ağlıyorum doğdugundan beri yoruldum artık vücudum dayanmıyor artık sinir sistemim altüst oldu 😔
E-sez85 Aysegulmina benimde bebeğim 6 ay 18 günlük çok huysuz uykuyu reddediyor ve sürekli mızmız şekilde dolanıyoruz, gece uykusu da yok diş çıkarma döneminde ondandır diye düşünüyorum inşallah çabuk atlatırız
esraeerdogann Aysegulmina bende de aynı ek gıdayı reddediyor bugün memeyide reddediyor ama 5. Dişi çıkacak ondan sanırım
Aysegulmina esraeerdogann diş göremedim birden bire basladi bizimki reklamlarda susuyor reklam açıyorum artik ek gıdada istemiyor
esraeerdogann Aysegulmina izletmeyin bence siz bilirsiniz ama başka bişeylerle dikkatini çekmeye çalışın
esraeerdogann Aysegulmina bugün borcamın içine suyu koyup bebeğimin önüne koydum baya oynadı ellerni suya vura vura sizde deneyebilirsiniz denemek isterseniz☺️