Umayy16 Merhabalar bebegim 10 gunluk hastaneden cikmadan isitme testi yapildi sol kulaktan gecemedi tekrar cagirdilar ama ozel hastane oldugu icin tekrar teste 500₺ istiyorlar. Ben devlete goturmek istiyorum test icin giden var mi hangi bolume gitmeliyiz
ofkelisirin Umayy16 biz gittik canım sağ kulaktan kalmıştık geçtik çok şükür. Önce kulak burn boğaz bölümüne randevu alıyorsun gidiyon. sana kağıt verdiler mi şu gün şuraya gel diye sonra ora gidiyordun
cocomelon33 Umayy16 niye tekrar istiyorlarmış anlamadım doğduğunda kulağında sıvı olunca oğlum da geçemedi 5 gün sonra götürdük ücretsiz yaptılar bize sizlik bir durum değil ki bu
Asya2 Umayy16 bizi devlette cocuk doktoru yönlendirmişti bizde ilk başta geçemedik ama sonra geçmiştik 3 gün yikamadan götürün kulaklarina su kaçabiliyor
Skylifee006 Umayy16 doğduktan 5 gün sonra yapılıyor diye biliyorum neden doğar doğmaz yapıldı. Bizim 5. Gün kontrollerimizde yapıldı üstelik hem ben hem bebeğin çocuk doktoru muayene si ve işitme testi için ücret ödemedik ilk muayeneler bizden dedi hastane
Urazmom Umayy16 bende özelde doğum yaptım işitme testi dahildi ödediğim ücrete. Sizin hastanede yokmuydu