2lokum_moms Küçük bebeği olup bidaha hamile olanlar doğum yapanlar zorluklar kolaylıklar herşeyi duymak istiyorum bugün 2.ye hamile oldugumu öğrendim bebişim 18 aylık Allah nasip ederse doğumda 26 27 aylık olacak
[silindi] 2lokum_moms benim kızım şuan 1 yaş 1 aylık ve küçük bebeğim oğlum yani 1 ay 5 günlük çok zor çok çookkk istemeyerek hamile kaldım korunuyorduk vs. Yani çok zor çok bana göre çok zor❤️ ama evlat işte çok seviyorum 💗
Eslemssmom 2lokum_moms kızım aralıkta 2 yaşına girecek 2 aylık oğlum var zor ama bi süre sonra alışılıyor kıskançlıklar falan oluyor
Ebruuu0227 2lokum_moms kızım 27 aylık oğlum 44 günlük biraz zor oluyor kıskançlık oluyor anneyi paylaşmak çok zor geliyor ama zamanla biraz daha duruldu sanki hala sıkıntı var krizler tutuyor arada
2lokum_moms Ebruuu0227 tam aynı olcak seninki gibi aralıkları zorlanıcaz da birlikte büyücekler artık 🥰
Ebruuu0227 2lokum_moms evet zor oluyor ama ilerde çok güzel oyun arkadaşı olur birlikte büyürler inşallah Rabbim evlatlarımıza hayırlı uzun ömür versin inşallah
Seuety 2lokum_moms Merhaba 13 aylık bebegim var ve ben hamile degilim baze istiyroum bazen korkuyorum 😂
2lokum_moms Seuety Allahım isteyen herkese saglıklı hayırlı nasip etsin inşallah hiç aratmasın ikisi beraber büyür rahat edersin diyende var zorluğuda olucak tabide hayırlısı olsun 😁
kenankaan 2lokum_moms ben 11 aylıkken hamile kaldım, büyükle uğraşırken bı gebelikten pek bişey anlamadım, şubatta doğunca anlayacağız.