Nutellamm Kızım usutu galiba zor nefes Burnu tıkalı ayda bir böyle oluyor bir hafta sürüyor ikinci üçüncü gün öksürük hırıltı balgam oluyor çok tıkaniyor bu durumda ne yapabilirim sizler napiyorsuzn
Wolverine Nutellamm salgın var hep hasta bebisler. Ek gıda alıyorsa bol c vitamini, ıhlamur, serum fizyolojik ve sarımsak tüketimi yapin.
Muniss Nutellamm alerji astimi olabilir cnm ihmal etme sezeryanlami dogum ettin genelde sezeryanla dogan bebeklerfe cok sık gozukurmus benim kizim 6 aylikken baslamisti astimi
QueenOfDisaster Nutellamm yarim soğana karanfil batırın 9 10 tane uyurken başucuna koyun burnunu bayağı acıyor
Edauu Ben götürmedim götürmedim en kötü şekilde hasta oldu hemen götürün baştan kullansın ilac vs 1 aydır geçemeyen öksürük balgam tıkanıklık var çok zor doktor en başta gelseydim dedi keşke bende çok üzüldüm ama siz götürün hemen
nursocum Nutellamm soğuk buhar makinasına coldmix damlatın birde uyurken başını yükseltin çok iyi geliyor
birtosbikannesi Nutellamm önce dr götür gecede uyurken bi bas sogani dörde böl yanina koy ayaginin altinada saf zeytinyagında sarimsak döv onun yagsini sür iki corap giydir uyusun bişeyi kalmaz inş