Cansu57 Merhaba arkadaşlar 24 günlük bebeğim var doğduğunda beri bir yandan süt sağıp saklıyordum ancak 4 5 gündür göğüslerim yumuşadı pompa kavramıyor. Normal mi bu durum nasıl çözüm bulabilirim sağmak için
Bilgehan Cansu57 memeler terbiye olduğunda yumuşar. Ama 24 gün çok erken geldi bana. Benim 2. Ay sonunda falan olmuştu. Belki kişiden kişiye değişiyordur.
Bilgehan Cansu57 bir de ben yumuşak olduğu halde pompa kullanabiliyorum. Sorun sizdeki makinede mi acaba
Cansu57 Bilgehan pompamdan çok memnundum yumuşayınca göğsüm sağlıyor nerdeyse. Sütüm aynı miktar farkındayım azalma yok ama yumuşama canımı sıktı. Elektrikli pompa deneyeceğim birde
Bilgehan Cansu57 hiç canınızı sıkmayın, süt miktarının aynı olduğunu düşünüyorsanız durum dediğim gibidir. Göğüsler çok yumuşak olduğu halde süt dolu oluyor.
Selma42 Cansu57 neden sagmayi bu kadar istiyorsunuz ki? Evet bastaki gibi dolu gibi olmaz göğüsler ama bebek emmeye başlayınca süt bezleri süt üretir bu durum daha iyi bence hep dolu rahatsızlık verici
Ilknrerva98 Benimde ayni sorunum var emziriyorum bebeğimi daha 14 günlük yumuşadı göğsüm yine 😡 bebeğim tam alamıyor alamayincada sinirleniyor ne yapicam bilmiyorum 😐
Cansu57 Selma42 canım göğüslerim akıyor boştayken. En azından alıp kıyafetlerim batmasından ise sağmayı yeğlerdim
ftmnrt Selma42 bazen bebeği bir kaç saatliğine annelerimize emanet ettiğimizde de sağıp buzluğa attıgımız sütleri verebiliyorlar. ben öyle yapıyorum şahsen göğüslerim cok doldugunda sağıp buzluğa atıyorum kenarda bulunması iyi oluyor.
Selma42 ftmnrt o zaman şöyle de yapabilirsin. Bir tarafı emerken bazen bir taraftan da akıyor o şekilde de deneyebilirsiniz