Almi21 Hava değişiminden dolayı hasta olur diye korkuyorum zaten hep salgın da var gidince zaten gezmem de giden var mı bu şekilde 1 sene olucak gitmeyeli memlekete
Dmt-01 Almi21 gidebilirsiniz tabiki bi sorun olmaz merak etmeyin ben 32 günlükken kızım adanadan yozgata geldim düşünün yani adana ve yozgt arasındaki hava sıcaklığını tahmin edersiniz heralde
Urazmom Almi21 bende gittim ama evden çıkmadım mecburren 🤣 hiç bir şey olmadı çok şükür. Gidipte evde durmak çok koydu zaten senede 1 kere dedigine gibi 😥🤦♀️ seneye gezeriz anca 😃
_YanakReisinAnnesii Almi21 26 günlükken kendi arabamızla nevsehirden şırnağa 12 saat yolculuk yaptık , nevşehir soğuk şırnak çok aşırı sıcaktı hicbir problem olmadı 😌
Nilya88 Almi21 Arabayla mi gideceksiniz 40 gün içinde 1600 km yol yaptık biz bebek evde durmayinca aldık memlekete gittik geldik bı sıkıntı olmadı
Nilya88 Almi21 15 gunluktu biz gittik zaten yol boyu uyudu arabayı çok seviyo sonra 1 aylıktı tekrar gittik eve geliyorum bakamıyorum çocuğa geri gidiyom habire 😂
Wanderlust Almi21 bireysel aracinizla gidebilirsiniz kimseyi orda da kabul etmeyin hic birsey olmaz 😊
Deletedmom5284 Almi21 bu havalar sıkıntı ben yazın doğum yapmıştım 23 günlükken gittim tatile birşey olmadı ama şimdi soğuk gitseniz evden çıkamazsınız