Ylmzkbra06 Hanımlar, bebeğim atak haftasında mi Allah rızası için uygulama olan bakabilir mi. 2 gündür yine guy değişti gibi😪 Beklenen doğum tarihi 16 şubat Doğduğu tarih 6 şubat erkek bebek
Eymenimmm Ylmzkbra06 Benimde öyle 2 gündür ne uyku nede duruyor benimkine de bakın lütfen beklenen doğum tarihi 27 mart 2019 dogum tarihi 22 mart 2019 erkek bebek hiç durmuyor 😭
Embish Nslacar Slm cnm aceba rica etsem uygulamadan benim bebegimede bakabilirmisiniz Beklenen dogum tarihi 27.04.19 Dogum tarihi 16.04.19 Erkek bebek tesekurler...
Kbraugur Nslacar nerden bakıyorsunuz öğrenebilirmiyim? Bizim kaç günümüz var 😊bakmam lazım yoksa kafayı yiyeceğim sanırım 😴☹️
cinar2304 Rica etsem bana da bakar mısınız? Dogum tarihi 23.04.2019 Beklenen dogum tarihi 05.05.2019 Erkek Bebek Nslacar
nyksSerap Nslacar benim bebeğim de 14 aralık 2018 de doğdu erkek bebek yarım saatte bir uyanıyor uykusuzluğu atak dönemiyle mi alakalı acaba bakar mısınız
Cerenmirac 4 ay bitince atak da bitiyor mu ne zaman bitecek bu atak cidden çok zorluyor. Çok sessiz sakindi birden ağlayan huysuz bi bebeğee döndü yavrum. Özellikle de uyuyacağı zaman. Çok ağlıyor.
Nslacar Cerenmirac aynen uyuyacagı zaman krizlere giriyor arabada evde hiçbiryerde durmuyor gecmesini bekliyorum ınsallah geçerse annelere umut olsun diye paylaşacagm bitti ve düzelei diye 😁
Nslacar cinar2304 7 gün sonra atak başlıyor ama şöyle bişey var benım kızım bu 4. Aya kadarki atak haftalarını bazılarını hiç gecırmedi bazıları hafif geçti 4. Ay atagı en büyüğü diğerleri hafif geçiyor bazı bebeklere uğramıyr bile içinizi rahat tutun 🤩
Summuuuu Ylmzkbra06 bnm oglum 5 aylik atak donemine girdi suan. 4 aylik atak doneminde inanin hoc birsey yasamadim. Cok sakindi. Ama bu ayki 😫😫 beni bezdiriyor cocuktan cocuga degisiyor bence.
Nslacar edaydogan ay geçtimi gerçekten cok huysuz sürekli ağlıyor 4. Ay atagında sonrasında hep böyle gidicek gibi geliyordu geçiyor kelimesini duymaya hepimizin ihtiyacı var bence 🙏