Gulaliz Merhabalar arkadaşlar. Doğumdan sonra kaç güne hamilelik kilolarını verdimiz? Ben 10 güne. Şimdide kendi kilolarım bar 6 7 kilo vermek istiyirum yardım edermisiniz🥰❤️
1kralice Gulaliz canım bu kişiden kişiye değişir ben doğumdan çıktığım anda 10 kilo vermiştim nerdeyse evime geçtiğimde, emzire emzire gidiyo😅
homosapiens Gulaliz 1 aydır dikkat ediyorum yediklerime sabah kahvaltımı ve akşam yemeğimi tam yiyorum ekmeği azalttım öğlen de çay içiyorum 1 ayda 5 kilo verdim bi 4 kilo fazlam var onu da bu ay vereceğim inşallah karbonhidratı azaltıp protein ağırlı beslenin verirsiniz hem sütünüzün kalitesi de azalmaz zamanla veriyorsunuz diyenler yanılıyorlwr herkesin bünyesi bir değil ben emzirdikce bıraz verdım ama kısa süreliğine sadece geri aldım verilmiyor dikkat etmezsenız
Ohaezgi Gulaliz 56 kiloyla doğuma girdim 9 ay oldu şuan 57 kiloyum hiç bişey yapmadım kendiliğinden🤷🏻♀️
serenity_35 Zamanla gidiyor acele etmeyin sütünüzün kalitesi için dikkatli beslenin. Eğer emzirmiyorsaniz diyet yapılabilir tabiki de ama inanın gidiyor kalmıyor kilolar
Annelik30 serenity_35 ya inşallah bende 4 ay oldu doğum yapalı alt göbeğim hala var 7 kilo fazlam var ve gitmiyor yani normal göbek değil alt göbek şişik hep öyle kalıcakmış gibi geliyor sinirlerim bozuluyor artık umarım düzelir sezaryan göbeği gitmez diyolar
Cigdemss Benim 3-4 kilom kaldı ya emzirirken evde yemekten oldu. Hareketsizlikten şu anda 4,5 aylık oğlum ve regl olmadım. Regl olduktan sonra daha kolay veriliyor
1kralice Urazmom benim çok yakın bir arkadaşım hamileliğinde almadığı kiloyu emzirme döneminde aldı😬😬😬 valla kuzum bende hiç et yok iskelet gibiyim sanırım o yüzden çabuk verdim. Eşimde balık etli seviyordu eridim bittim yine
serenity_35 Annelik30 yok gider merak etmeyin 3 sezaryen dogum yaptim suan kızım 3 buçuk aylık bende 49 kilo hamile kaldım 65 kilo doğuma gittim suan 54 kiloyum emziriyorum 6 ay sonunda mutlaka verilmiş oluyor kilo ilk oğlumda 52 kilo hamile kaldım 64 kilo doğuma gittim 6 aylık olduğunda oglum ben 48 kiloydum . Yani gidiyor takılmayın
Kedidirokedi Gulaliz çok güzel gitmişti aslında 4 5 kilo kalmıştı hemen doğrumdan sonra sonra geri yiyince aldım tabi 2 kilo daha almışım ama dediğim gibi yiyorum canım aşırı tatlı istiyor emzirdiğim için mi yoksa öyle mi bilemiyorum
serenity_35 BKD2021 gider korkmayın sıkı bi diyetle ama bölgesel cidden zor sezaryen liyim korkuyorum doktorum 40 bitimi başla dedi ama ameliyat fobisi oldu artik bende oyuzden kızım 1 yaşına gelince baslayacagim