Gulenay1234 Meyve sebze püresinin kıvamını nasıl veriyorsunuz ben hem suyla hem zeytinyağı ile açıyorum dün kızım patatesi sindiremedi yutamadı içine zeytinyağı katmıştım su da koydum ama artık korkudan çorba kıvamına getirip veriyorum 6,5 aylığız
Poyrik21 Gulenay1234 ben çok fazla sulu yapmıyorum biraz daha katı veriyorum yani daha pütürlü bırakıyorum bu arada bizde altı ay on gunluguz besinci aydan beri ek gıda veriyorum alıştı artık çünkü sürekli putursuz verdiğin zaman öyle alışır diyen çok oldu büyüdüğü zamanda yemez hep purussuz ister dediler ama korkma benmkide başlarda bı kaç kez tıkandı alıştı sonra
Gulenay1234 Poyrik21 ben de koyu kıvamlı veriyordum dün çocuk kıpkırmızı oldu soluğu kesildi bi daha asla öyle vermem artık cana bi zarar geleceğine 🙂
Poyrik21 Gulenay1234 bende senin gibi aşırı korrkuyodum ama arkadaşım cesaretlendirdi beni bı iki kere tıkandı öğürdu falan artık yapmiyo alıştı korkma oda öğrenecek dedi hep artık eline elma havuç herşey veriyorum çünkü hepsini ağzına sokması gerektiğini biliyo bı kerede öyle tıkandı çünkü yinede sen bilirsin tabiki ama çocuk bu illaki tikancak bazen su içerken bile tıkandığı oluyo benimkinin ama artık alıştım panik yapmiyorum
Gulenay1234 Poyrik21 tıkanmak derken nasıl oluyor canım nefes alamıyo ya ben çok korkuyorum sırtına vurdum durdum zor çıktı hemen de çıkmadı
Poyrik21 Gulenay1234 aynı sizin anlattiginiz gibi tıkandı başka nasıl tikanabilirki korktysanz yedirmeyin fikir sormussunuz söyledik sizin kararniz
Gulenay1234 Poyrik21 sakin ol bende bi şey demedim Zaten sana fikrini söylememe de bi şey demedim gayet kibar şekilde canım vs dedim hatta iyi günler öff 🤷♀️Tıkanma ne bileyim ben hayatımda tıkanan insan hiç görmedim insan sorup tedirginliğini atmak istiyor🤷♀️
Poyrik21 Gulenay1234 tıkanan bebeğinizi gormussunuz ya bende size gayet normal benimkide tıkandı demişim nasıl yani tikanmak diye soruyosunuz sizinki nasıl tikaniyosa öyle tıkanms demekki alistiginida soylmesm korkmayn diye soyledm sizin tedirginlginizi atasiniz yok bence nasıl alistiysaniz öyle devam edin
Gulenay1234 Poyrik21 bazıları öğürdü vs de diyo o yüzden sordum tam olarak doğru öğrenebilmek için ters ters konuşmamıza gerek mi var anlayamadım niye bu kadar saldırgansınız biraz sakin olun fikrinize bi şey demedim atarım veya atmam bu benim sorunum teşekkürler