Bircan38 Merhaba hanımlar 1 aylık oğlum var ve gaz sıkıntısı çekiyoruz çok zorluyo kendini acı elma yağı önerdi bi arkadaşım kullanan varmı acaba yada bi bilgisi olan varmı bu konu hakkında
Beycaamommy Bircan38 zeytinyağıyla masaj yapabilirsin damla için çok erken küçük bebeğin böyle bitkisel şeyler her bebek için uygun değil
Kar-tanesi Bircan38 bu yapı içirenler varmış malesef bebekleri zehirlenerek ölmüş sakın öyle bişeyler yapmayın allah korusun
Kar-tanesi Bircan38 bigaia önerdi doktor bize bir aydan sonra kullanabilirsiniz dedi. Doktora sorun mutlaka siz
Yazelemine Bircan38 mafloru kesinlikle tavsiye ederim nurse harveys da çok güzel gaz giderici bide ayaklarının altına elma yağı sürün çorap giydirin karın bölgesine de sürebilirsiniz
aslihan16 Bircan38 23 günlük oğlum ben kullanıyorum ayaklarının altına çok az sürüyorum . Bi süre sonra gazını çıkarıyo ama gaz giderici özelliği yok tabi
s_enil_ay Basta doktor biogalia verdi. kullaniyoduk. Ise yaramadi. Mommy bliss gripe water kullanmaya basladik.. Tamamen gecmedi gaz olayi ama iyi geldi fark etti. Doktorunuza danisarak kullanabilirsiniz.