Busraeva Kızlar bebeğim iki aylık 36.6 çıkan ateş bu sabah 36.9-37.2 arası gidip geliyor gözler kıpkırmızı uyku nedir bilmiyoruz ne yapmam lazım bilmiyorum
BirAnneBirBebekkkKk Busraeva gecmis olsun o kadar cok degil atesi sakin olun calpolunuz varsa 1 cay kasigi verin 6 saatte bir duser
Gizoooo Busraeva çok normal ateş sayılmıyor bunlar 38den sonrası ateş sayılıyor canım istersen çay kaşığının ucuyla carpol ver. Ev çok sıcaksa ondanda olur ve o yüzden uyumaz gözlerinin kızarıklığıda uykusuzluktandır
neslihan-87 Busraeva Geçmiş olsun..Bende ateşle ilgili post açıcaktım bizde 38.6 ları görüyoruz.Yeni hastaneden geldik hırıltı vardı birde diş çıkartıyor doktor dişten dedi.Birde inatçı bir ateş düşmek bilmiyor.Şu ayağın altına limon sürüp deneyen ve faydasını gören oldumu
Busraeva BirAnneBirBebekkkKk hemen ilaca yüklenmek istemedim 38 e çıkarsa vereyim dedim ama duruma göre bakıcam artık
Busraeva neslihan-87 bir arkadaşım gül suyu çok iyi dedi dene istersen bende sipariş verdim şimdi eklemlerine deneyeceğim
Gamzeblg Gecmıs olsun bende yeni geldim hastaneden 38,5 ve 37,5 lar arasında gıdıp gelıyor diş mi acaba dedim ama yıne garantıye almak ıcın götürdüm kanında enfeksıyon cıktı 🤦🏼♀️