Calikusuu1 Çektiği video yu izleyen var mı buna nasıl izin verilir anlamıyorum . Okul çocuklarımız için güvenli bir yer olması gerekirken
Purpura26 Calikusuu1 Ben videonun tamamını izledim. Bir anormallik göremedim. Öğretmenleri de arka planda hep var zaten
Honey_mom Purpura26 bende size katılıyorum sonucta cocukları kışkırtmıyor öyle birşeye öğretmenler de izin vermezdi zaten
2lokummannesiii Calikusuu1 her yerden izinlerini yazılı olarak almış. Ana okulu dediğin de bu tarz krizler çok yaşanıyor. Her çocuk uysal değil sonuçta. Kaldı ki birçok öğretmenden iyi davranmış. Bu işin eğitimini alanlar dövüyor değil mi? Kendisi açıklama yapmış algı yaratıyorlar diye. Bence siz de algı yaratmayın anormal hiçbir şey yok.
yaramaz_bocegim Bende bir anormallik göremedim kesit kesit çocukların zor anlarını göstermişler bundan çok daha zor halleri oluyor bu işi yapmış biri olarak diyeyim. Ha ama veliden izin var mı görüntüler için yoksa bu video için özellikle mi sinirlendirildi çocuklar orasını bilemiyoruz tabiki.
lanadelmiyav Calikusuu1 merak edip sayfasına girip baktım. Bir anormallik yok ki. Fon da malum dizinin müziği var diye siz öyle hissetmiş olabilir misiniz acaba:) Bir anaokulda yaşanabilecek herhangi şeyler gibi geldi bana.
agacsizkoala Calikusuu1 okul idaresi izin vermiş , öğrencilerin velileri izin vermiş, bize hiçbir şey demek düşmez, okulda çocukların sıradan bağırmalarını ağlamalarını paylaşmış sadece
Calikusuu1 agacsizkoala evet aileler izin verdiyse ki vermişler öyle yazıyor . Çocuklarımızin beğeni uğruna böyle kullanılmaları hoş değil sadece
Mirac_bbk Calikusuu1 izlerken içimden dedim tüm çocuklar böyle sinirleniyor demekki 😂 benim oğlumda böyle birşey istediğinde hayır dersem bu şekilde bağırıyor yerlere atıyor kendini acaba o sırada mı çekil di ? Bilerek yapılmış birşeyse çok yanlış tabiki
Olric11 Calikusuu1 anormal bir şey göremedim. Benim bir yaşındaki oğlumda devamlı krizlerde kolik. öğretmenlik mesleğinin ne kadar zor, sabır gerektiren bir meslek olduğunu birkez daha anlamış olduk.
Misterious Bence de normal bir video. Çocukların kendi yaşadığı kirzleri çekmiş sadece. Orada squid game de olan çocuklar değil kendisi gibi bı espri yapmış. Çocukları dovmemis, sovmemis vs. Anaokullarında sürekli yaşanan davranışların kolajini yapmış.
agacsizkoala Calikusuu1 aileleri kabul etmiş hatıra kalsın bi günleri diye düşünmüşlerdir bence yanlış birşey yok
E-ANNE Bunda kötü bi taraf göremedim ben çocuklar için farklı bir gün olmuş. Ağlayan bağıran çocuklar da normal bence. evde bile çocuklarımızın kriz anları oluyorken videoda görünüyor diye hiç yaşamıyorlar da yabancı biri yaşatmış gibi davranamayız. Birde bütün velilerden izin alınmış öğretmenler ablalar etraflarında algı yaratmamakta fayda var.