Fundaceyli Kızlar bebeğim 37 günlük anne sütü ile besleniyor ve 3 gündür kaka yapmadı napmam lazım daha önce iki kere yapmadı böyle fitil koydum ama herseferinde fitil koymak istemiyorum
snyck Fundaceyli bizde aynı dertten muzdaribiz bugün 5gun olmuştu artık fitil koyduk 34gunluk kızım doktora söyleyince zeytinyağı verin dedi veriyoruz (1cay kaşığı) probiyotik kullanıyoruz hareket yaptiriyoruz yok yani olmuyor
Efuli5367 Fundaceyli 3gün yapmaması normalmiş. Sonrasında sulu yapıyorsa eğer. Birde ben gaz damlası olarak nbl probıotic veriyorum hemen kakasını yapıyor çok memnunum
cylnchngr Fundaceyli aynı problem bizde vardı beslenme düzenimi değiştirdim sorunumuz tamamen ortadan kalktı bol bol su için ve posalı şeyler tüketin yeşil sebzeler tüketin salata yiyin yağlı özellikle özellikle hamur işi hazmı zor şeyler tüketmemenizi öneririm ve kesinlikle rezene çayı için
mevakrblk snyck dr bana zeytinyağıyla makatını uyar demişti hafif dokundurup bırakıyorum yumusatması için kenarlarını
snyck Fundaceyli biz bir kere 17 günlükken verdik birde bugün verdik artık 5gunu geçmiş yapamiyosa verdik istemeye istemeye verdik fitilde alışkanlık yapıyor diyorlar
Asilkuzey Fundaceyli benim bebegimde 3 gundur kakasini yapmiyor 3 aylik olcak kismetse doktor anne sutu emen bebeklerde 10 gune kadar normal dedi.
Fundaceyli Benim dr anne sütü aldığı için 4 güne kadar yapmaması normal demişti 10 gün çok değil mi ya 🤔
Fundaceyli snyck benimde bugün üçüncü gün akşam o kadar çok ağladı ki dayanamadım verdim anakarası katı da değil sıvı niye yapmıyo anlamadım
Elifhfsa Bizim doktor 1 hafta normal dedi bnm bebgm 2 gün yapmadı sonra yaptı oda katı idi smdu buğun de hiç yapmadı mesla ama doktor 1 haftayı geçerse ara beni dedi
Parasetamoll Fundaceyli anne sütü alanlarda normaldir 12 güne kadar oğlum 3 aydan beridir haftada 1 yapıyordu sonra 3 günde 1 şimdi 2 doktorlar hep normal dedi gastroda baktı normal dedi fitil çok takmayın sütünüzü sağın sabah akşam 1 çay kaşığı zeytin yağı bırakın işe yarayacaktır.