Prensannesiyimm Kızlar merhabalar bana böyle bir mesaj geldi ne oluyor bu kagoluk bir sry yapmadım eşimi de aradım ama açmadı müsait değil herhalde cesaret edip linke de tiklayamadim ne oluyor bu bilen var mı
Gzdzeynep Prensannesiyimm ptt gönderi takip diye girip barkod numarasını sorgulatın. Anlarsınız sizin mi kargo.
Muzeysel Prensannesiyimm canım merhaba bu denebunu kutusunun mesajı. Bana da gelmişti bende şaşırdım ama araştırınca denebunu olduğunu öğrendim.
Prensannesiyimm Gzdzeynep ya benim haberim yoktu eşim birşey sipariş etmiş ona aitmiş teşekkür ederim
Prensannesiyimm elif_2021 evet üyeyim o zaman bu o eşimin dediği daha gelmedi demek ki sevinmiştim biran 😂
Prensannesiyimm Muzeysel eşim de bir şey göndermiş ben o sandım haberim yoktu bu o o zaman teşekkür ederim 😂
Aybersa Prensannesiyimm ptt kargo takipte canlı destek var oradan sorun ,bana da yanlış mesaj gelmişti oradan bilgi aldım hemen
Prensannesiyimm Birmuallime anladım canım baktım şimdi de oymuş eşim de bir şey göndermiş o sandım heves yaptım biran 😏
Birmuallime Prensannesiyimm ben de öğretmenim örnek kitap geldi sanmıştım😆ama sizinki tabi heves kırıcı olmuş 🤷