oglummmm kiwi 2in 1 aldım günde 5 10 dakika zaman geçiriyor çok memnunum
1 kendim rahat edeyim diye almadım ona değişiklik oluyor ve iyi geliyor aktivite gibi sürekli başındayım zaten
2 kesinlikle yürümeye yardımcı oluyor yüksekliği ayarlandığı için kızım kendini ittirmek için ayaklarını tam basmak zorunda kalıyor parmak ucu yürüme durumu yok yani
3 5-10 dakikadan bişey olacağını hiç sanmıyorum biz sülalecek kuzenler torunlar yeğenler yürüteçle büyüdük şükür kimsede bir sorun yok... bebeği bacaklarından kucakta tutmak gibi aslına bakarsan hatta daha konforlu
Yasaklanmasının vs sebebi amerikada annelerin bebeklerini yürütece koyup defolup gitmeleri koko falan çekmeleri aşıklarıyla kırıştırmaları 😁 çok ciddiyim genelde 2 katlı ve bodrum katından oluşan evlerinde bebeklerin yuvarlanmaları vs .dir pediatrik bir durumdan ötürü değil kazalara açık olduğu için e 6 aylık bebeği yürütece koyup iş görürsen başına her iş gelebişir çok normal😁
(Arkadaşlar fikirlerim şahsidir herkesin fikrine saygı duyuyorum bu konuda lütfen bende saygı bekliyorum vay efendim sen nasılcı kimse çıkmasın gözünüzü sevym:))