Edanurkya Kizlarr 5 aylik bebemin dişi çıktı ve mememi ısırıyor yani tek dış ama meme acısı gibi bisey yok vallahi sizler nasıl başa çıktınız napmam lazım acaba önerisi olan varmıdır 🤢
Han30 Edanurkya bizimde 6.5 ayında çıktı ilk 4-5 gün ısırdı ama sonra bıraktı. Gülmedim tepki vermedim ısırdıkça geri çektim. Şimdi üstler çıktı ama ısırmıyor
bilgemira Edanurkya acisa bile tepki verme benimkide tek dis ısırıyor biberon almiyor sığamıyorum mecbur tepki vermemeye calisiyorum anlamadigi icin ısırmıyor daha
balprensesi Edanurkya benimlki 8 aylık hala diş çıkarmadı ama cıkarmakdan beter oldu sanki ki gögüs ucumda şişti yara oldu içime çığlık atmak nedir günlerdir çekiyorum ayva çekirdeklerini yarım cay bardagı suya koy 1 gece dolapda beklesin ertesi gün her emmeden sonra gogus uclarına sür rahatlatır çatlaklara iyi gelir
bilgemira Edanurkya tabiki anlar sen ah yaptikca onun hoşuna gidicek daha cok yapacak onlar ne yere bakan yurek yakanlardan 😃
Ipekoz Edanurkya valla isteyen linçlesin,ben ilk çok acıttığında ağzına vurmuştum sonrasında hep ısırmak istediğinde gözümün içine baktı sertçe hayır dedim, aralarda emzirirken de uyarıyorum hiç ısırmıyor artık 7 ay 16 günlük