EMZC Bebeğim 4 aylık alerji testi kandan yapıldı ama sırtından yapılan test de varmış kan testi doğru mudur ne yapmalıyız
Neseli5 EMZC bizde 4 aylığız kan testi yaptırdık birşey çıkmadı ama net sonuç vermiyormuş malesef, tahin kestim bende süt ve süt ürünleri kahvaltıda 1 dilim peynir yiyorum sadece Yoğurt yeme dedi doktor, takipteyiz, bir rahatlasa bebişler artık
tosbikannesiii EMZC bu aylarda yapılan testler yanıltıcıdır tavsiyem beklemeniz koldan yapıldı bize oğlum çok ağladı 5 aylıktı yapıldığında ama ne kanda ne deri testinde sonuç alamamıştık çok üzülmüştüm yavruma çok ağlamıstı erken dönemlerde en iyi anlama yolu diyet oluyor eğer emiyorsa yada alerji maması
Maviimm Biz de yarın gidicez çocuk alerji bölümüne. 4 aylık kızım. Kanda doğru çıkmıyo diyolar bi de😔 bakalım bize ne yapacak.
EMZC tosbikannesiii ben diyet yapmıştım ama doktoru değiştirdik test yapınca çıktı alerjiler yanlış mi şimdi onlar
Neseli5 EMZC bizim en çok alerji olacak şeylere bakıldı, yumurta akı, tahıl, süt ve süt ürünleri, ama çıkmadı, dediğim gibi tahin yiyordum sütte yapsın diye yemiyorum artık