Nilunas Mucizemm344 bol bol mimikli konuşma, zeka kartları,masal hikaye anlatma, ana kucağındaki oyuncaklarla oynatma🤗
Eminos Mucizemm344 2 bebegimdede gazla ugrasiyordum hic aktivite yapmadim o surecte boyle yazanlara imreniyorum
Mom4565 Mucizemm344 kitap okuyabilirsiniz konuşun bolca ve sık sık dışarı çıkartın temiz hava çok iyi gelecektir hava soğuk üşür dersiniz belki ayağına sıcak su termusu koyun güzelce giydirin temiz havada rahatlar uyur😊
Defne42 Mucizemm344 zeka kartlarini etrafına dizip karın üstü onları izletebilirsiniz bol bol konuşun 😍
Mucizemm344 Eminos canım benimkide gaz sorunu vardı şükür bi gaz damla ilacı önerdi idi tanıdık iyi geldi yoksa bende yapamazdım
Eminos Mucizemm344 gaz damlasi filan hic fayda etmedi iki cocugumda da kullandik kimyon bi nebze ise yaradi simdi 3 aylik elhamdulillah bitti gaz bazen cok sikistiriyor gaz o zmaanda masajla hemen cikariyor elhamdulillah
Mucizemm344 Defne42 tamam canım karın üstü yatırmak içim erken degil deme .ilk bebeğim emin olamadığımdan yapmadım
Mucizemm344 Eminos şükür çok kötü oluyor benimde kızım kıpkırmızı oluyordu kafası bile o damla fayda etti şükür 🙏
Ummahan250820 Mucizemm344 2 aylık bebegım var gazımızdan dolayı hıc durmuyor damlamanın adı ne canım rıca etsem soylermısım
Alpbeybi Mucizemm344 her gün dışarı çıkıp hava aldırın mümkünse kanguru ya da slingle, yüzüstü egzersiz, siyah beyaz zeka kartları