Ozelanneozelbebe Zehra3737 şimdi nasıl çekecem emir 1000.00000. 0000 gibi gibi yazıyor tam olarak değil ama 🤭
Zehra3737 Ozelanneozelbebe holo biancede galiba biance bana karisik geliyor o yuzden bilmiyorum ben btcde al sat yapiyorum:)
Denizmooom EtiPetito eşim cok ilgileniyor alt coinlerdrn yükselme potansiyeli olanlardan az az alıp yükselince karını satıp tekrar alıyor ama büyük meblalar değil ama damlaya damlaya artıyo. Bana cok ugrastırıcı geliyor sürekli takip etmek lazım binlerce coin var 😁
Bebegimm1 Ayy burda biri vardi cok guzel tavsiyeler veriyordu dogru cikiyordu daha goremiyorum o kisiyi denk gelsem keske ayseydi galiba kullanici adi 🤭
Bebegimm1 Zehra3737 Aylardir yok hic denk gelmiyorum bu postlarin altinda valla ciksa da bi tavsiyeler verse grafik falan yorumlamasini biliyordu 😂 yada kripto dan koseyi döndü daha girmiyordur 😂😂
Zehra3737 Mombaby xrp,ada, shib var suan bende.surekli takip ediyorum.devamli al sat yapiyorum bekletmiyorum
auroraleigh Zehra3737 Evet yatirim amacli kullaniyorum bir yilda cok guzel kar elde ettim, cok nadir al sat yapiyorum ozellikle alim firsatlarini kacirmiyorum ama genel olarak uzun vadeli yatirim olarak goruyorum